Házi lekvár díszüvegben karácsonyra

A házi készítésű ajándékoknak nincs párja! Ha karácsonyra készülnek, akkor még részletesebben érdemes kidolgozni a beszerzés- elkészítés-csomagolás hármasát.

Amennyiben lekvárral vagy dzsemmel készülünk meglepni szeretteinket, biztosan ünnepi módon, szép üvegekben tervezzük ezt. Nincs otthonunkban ilyen? Nem baj, még van időnk rendelni párat. Mindjárt adunk erre is megoldást!

Ezeket olvastad már?

Elsősorban jön az a bizonyos időkvóciens, hogy tulajdonképpen van-e időnk pepecselni? Aki megteheti, és pár napot rá tud szánni, az mindenképpen saját gyártmányú készítményeket ad, még a címkét is maga tervezi. Akinek nincs erre fordítható ideje, az sem búslakodhat, a Jófogáson kiváló minőségű termékeket talál.

Ezeket olvastad már?

Bármelyik megoldást is választjuk, azok a családtagok, akik nem tehetik meg vagy korábban még nem is gondoltak ilyen lehetőségre, biztosan örülnek majd a 100%-ban természetes alapanyagokból, plusz tartósítószerek nélkül készült finomságoknak. A megrendelt házi lekvárokat nem fontos egyből továbbpasszolni, sütibe sütve is ajándékozhatjuk őket, így válhatnak teljesen saját készítésű ajándékokká a kezünk alatt.

Ezeket olvastad már?

+ 1 ötlet

Egy másik nagyon kedves ajándékötlet: ha nagyobb mennyiségben vásárolunk mézet, azt kiporciózhatjuk. Az üvegek aljára szórhatunk diót, mandulát és aszalt gyümölcsöket, ezzel még csinosabbá téve őket.

További Jófogásokért kattints ide!

Címlapról ajánljuk

További cikkek