Hamburgeres póló és lekváros telefontok

Manapság egyre nagyobb teret hódít a gasztronómia a médiában, és most már az ifjú divattervezők képzeletét is megragadta.

Az amerikai Agendashow.com által szervezett ruhaipari szakkiállításokon mindig különleges és egyedi termékek kerülnek bemutatásra. A FoodBeast gasztronómiai oldal munkatársai idén a dél-kaliforniai expóra látogattak el. Dédelgetett vágyuk az volt, hogy megtalálják az élelmiszeripar és a ruhaipar kapcsolódási pontjait. Küldetésük sikerrel járt - extravagáns, független ruhatervezők által készített, ételek ihlette ruhákat és kiegészítőket találtak. Lássuk, mely darabok aratták a legnagyobb sikert:

Amikor az egész póló egy nagy hamburger

Lekváros vagy mogyorókrémes telefont kérsz?

Sushi-szett eperkalappal

Forrás:www.foodbeast.com

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty