Capsicum Club néven egy új gasztronómiai helyszínt hozott létre és indított el az Univer Product Zrt. A különleges helyszín a vállalat új, XXI. századi technológiákat felsorakoztató, hetényegyházi üzemében kapott helyet, ahol – összhangban a gyárral – a legmodernebb konyhai eszközök és egyedi megoldások sora lelhető fel.

A megvalósítást 5 hónap alapos tervezés és nagyjából 50 szakember hozzáértő munkája tette lehetővé. A helyszín nevét a cég termékeinek egyik meghatározó alapanyaga, a paprika nemzetsége ihlette, amely a Capsicum nevet viseli.
A Capsicum Clubban szervezett alkalmakkal a mindennapi életünk szerves részét képező kihívásokra is szeretne reagálni a vállalat.
Így például terítékre kerül, miként lehet a lehető legkevesebb energia felhasználásával a legfinomabb fogásokat elkészíteni, vagy - szintén a környezettudatosságra hangolva - hűtőben fellelhető megmaradt élelmiszereinket újragondolni.
A tervek szerint az eseménysorozat nem kizárólag zártkörűen működne, egy-egy alkalomra az Univer termékekkel örömmel főző influencereket is meghívnak majd.

Reményeink szerint a Capsicum Club egy olyan helyszínné válik idővel, ahol a gasztronómia és az emberi kapcsolatok találkoznak. Igazi ételkülönlegességeket és megoldásokat is szeretnénk bemutatni, emlékezetes beszélgetések során. Egy-egy étel elkészítése remek alkalmat biztosít arra, hogy jobban megismertessük a fogyasztókkal széles portfóliónkat és termékeink sokoldalú felhasználását. Chefünk, Ulrich Tamás segítségével minél több egyedi fogást fogunk készíteni, melyet közösségi oldalainkon folyamatosan nyomon követhetnek majd az érdeklődők
– mondta Bazsó Rita az Univer Product Zrt. marketing igazgatója.
A helyszín és az idei széria januári megnyitóján Rákóczi Feri és Ulrich Tamás álltak a pult mögé egy közös menüsorral, amely az Univer termékeire fókuszál. Így olyan - javarészt magyar, emellett nemzetközi - ízek kerültek terítékre, amelyeket a cég termékei kötnek össze.
A vállalat ezzel a kulináris helyszínnel is azt az üzenetet szeretné közvetíteni, hogy a konyha olyan hely, ahol nem csupán finom falatok készülnek, de egyben kapcsolatteremtés helyszíne is. Egy olyan közösségi tér, ahol az emberek összegyűlhetnek, megoszthatják egymással élményeiket, és közösen alkothatnak, miközben a gasztronómia örömeit élvezik.