Food Truck show a Kincsem Parkban

Programot keresel hétvégére? A Kincsem parkban az egész család számára megtalálhatod: gyerekprogramok, artisták, éjszakai futam és 50 büfékocsi a legjobb street food-dal!

A májusi, első Food Truck show után máris itt a második: szeptember 4. és 6. között kerül megrendezésre a Kincsem Parkban. A második helyszín igazán különleges: a gasztronómia, és azon belül a street food szerelmesei azt is nyomon követhetik, ahogy Közép-Európa leggyorsabb lovai és agarai mérkőznek egymással.

A Food Truck show célja az, hogy minél több emberrel ismertesse meg az egyre nagyobb számban fellelhető ételárusító kocsikat, amelyek minőségi steet foodot kínálnak. Ezek a kocsik főleg a fesztiválokon tűnnek fel, ám ahhoz, hogy folyamatosan jó minőségű ételt tudjanak kínálni a vásárlóknak, nagyobb publicitásra, és állandó helyekre lenne szükségük.

Bár mindegyik rendelkezik NÉHIB engedéllyel, az önkormányzatok általában akadályt gördítenek a büfékocsik üzemeltetése elé. A Magyar Sreet Food Egyesület azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ezeknek a Food Truckoknak segítséget nyújtson, és minél szélesebb körben megismertesse őket a közönséggel. Vad-Horváth Zoltán elmondta, hogy a szeptemberi eseményen 41 régi és 12 új autó vesz részt.

Az eseményt a Nemzetközi Lóversennyel együtt rendezik meg. A fogadások és a kóstolások mellett rengeteg program vár még minden korosztályra - utcazenészek, artisták, gyerekprogramok várják a látogatókat. Az esetleges, kedvezőtlen időjárás se tartson vissza senkit - a lelátókon 1200, a fedett sátor alatt pár száz ember elfér, így nyugodtan élvezhetik a futamot és a finomabbnál finomabb falatokat.

Ha kedvet kaptál, az eseményről itt találsz még több információt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek