Felejtsük el a plusz zsiradékot!

A MAGGI új termékeivel plusz zsiradék hozzáadása nélkül omlós, szaftos csirkecombokat, tíz perc alatt pedig akár csirke steaket is készíthetünk. (x)

A zsírok táplálkozásunkban kiemelt szerepet játszó, fontos biológiai funkciót betöltő vegyületek. Fogyasztásuk elengedhetetlen. Szükségesek például a zsírban oldódó vitaminok táplálékokból való felszívódásához is. Azonban nem mindegy milyen zsírokat fogyasztunk, és főként, hogy milyen mennyiségben tesszük azt.

Rendszeres testmozgással, hatékony stresszkezeléssel, és kiegyensúlyozott táplálkozással sokat tehetünk saját és családunk egészségéért. Ma már könnyen elérhetőek olyan korszerű konyhai megoldások, praktikák, melyekkel elfelejthetjük a plusz zsiradékot.

Ebben nyújtanak biztos segítséget a MAGGI Fortélyok is. Hozzáadott zsiradék nélkül is puha, szaftos húst készíthetünk a sütőzsákot tartalmazó Omlós alapokkal. Az elkészítés egyszerű: a csirkecombokat csak beletesszük a tasakban lévő sütőzsákba, megszórjuk a MAGGI alappal, és már mehet is a sütőbe, ahol bő egy óra alatt készre sül. A kiváló minőségű alapanyagoknak, őrölt fűszereknek és fűszernövényeknek, valamint a szárított zöldségeknek köszönhetően ízletes, illatos, omlós csirkesült kerül majd a családi asztalra. Elkészítés előtt bőrözzük le a csirkecombot, és tegyük mellé a sütőzsákba kedvenc friss zöldségeinket is, így gazdag, mégis könnyű ételt készíthetünk.

Ha a MAGGI Papirusz® fűszerpapírt hívjuk segítségül, tíz perc alatt szaftos csirke steak kerülhet a tányérra - ismét egy olyan egyedülálló innovációról van szó, ahol nincs szükség hozzáadott zsiradékra: a csirkemellet a fűszeres papírba bújtatva oldalanként 5-5 percig sütjük a serpenyőben. Tálaljuk akár friss salátával, akár párolt vagy grillezett zöldségekkel, a finom vacsora garantált. (x)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek