Felejtsük el a plusz zsiradékot!

A MAGGI új termékeivel plusz zsiradék hozzáadása nélkül omlós, szaftos csirkecombokat, tíz perc alatt pedig akár csirke steaket is készíthetünk. (x)

A zsírok táplálkozásunkban kiemelt szerepet játszó, fontos biológiai funkciót betöltő vegyületek. Fogyasztásuk elengedhetetlen. Szükségesek például a zsírban oldódó vitaminok táplálékokból való felszívódásához is. Azonban nem mindegy milyen zsírokat fogyasztunk, és főként, hogy milyen mennyiségben tesszük azt.

Rendszeres testmozgással, hatékony stresszkezeléssel, és kiegyensúlyozott táplálkozással sokat tehetünk saját és családunk egészségéért. Ma már könnyen elérhetőek olyan korszerű konyhai megoldások, praktikák, melyekkel elfelejthetjük a plusz zsiradékot.

Ebben nyújtanak biztos segítséget a MAGGI Fortélyok is. Hozzáadott zsiradék nélkül is puha, szaftos húst készíthetünk a sütőzsákot tartalmazó Omlós alapokkal. Az elkészítés egyszerű: a csirkecombokat csak beletesszük a tasakban lévő sütőzsákba, megszórjuk a MAGGI alappal, és már mehet is a sütőbe, ahol bő egy óra alatt készre sül. A kiváló minőségű alapanyagoknak, őrölt fűszereknek és fűszernövényeknek, valamint a szárított zöldségeknek köszönhetően ízletes, illatos, omlós csirkesült kerül majd a családi asztalra. Elkészítés előtt bőrözzük le a csirkecombot, és tegyük mellé a sütőzsákba kedvenc friss zöldségeinket is, így gazdag, mégis könnyű ételt készíthetünk.

Ha a MAGGI Papirusz® fűszerpapírt hívjuk segítségül, tíz perc alatt szaftos csirke steak kerülhet a tányérra - ismét egy olyan egyedülálló innovációról van szó, ahol nincs szükség hozzáadott zsiradékra: a csirkemellet a fűszeres papírba bújtatva oldalanként 5-5 percig sütjük a serpenyőben. Tálaljuk akár friss salátával, akár párolt vagy grillezett zöldségekkel, a finom vacsora garantált. (x)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!