Felejtsük el a plusz zsiradékot!

A MAGGI új termékeivel plusz zsiradék hozzáadása nélkül omlós, szaftos csirkecombokat, tíz perc alatt pedig akár csirke steaket is készíthetünk. (x)

A zsírok táplálkozásunkban kiemelt szerepet játszó, fontos biológiai funkciót betöltő vegyületek. Fogyasztásuk elengedhetetlen. Szükségesek például a zsírban oldódó vitaminok táplálékokból való felszívódásához is. Azonban nem mindegy milyen zsírokat fogyasztunk, és főként, hogy milyen mennyiségben tesszük azt.

Rendszeres testmozgással, hatékony stresszkezeléssel, és kiegyensúlyozott táplálkozással sokat tehetünk saját és családunk egészségéért. Ma már könnyen elérhetőek olyan korszerű konyhai megoldások, praktikák, melyekkel elfelejthetjük a plusz zsiradékot.

Ebben nyújtanak biztos segítséget a MAGGI Fortélyok is. Hozzáadott zsiradék nélkül is puha, szaftos húst készíthetünk a sütőzsákot tartalmazó Omlós alapokkal. Az elkészítés egyszerű: a csirkecombokat csak beletesszük a tasakban lévő sütőzsákba, megszórjuk a MAGGI alappal, és már mehet is a sütőbe, ahol bő egy óra alatt készre sül. A kiváló minőségű alapanyagoknak, őrölt fűszereknek és fűszernövényeknek, valamint a szárított zöldségeknek köszönhetően ízletes, illatos, omlós csirkesült kerül majd a családi asztalra. Elkészítés előtt bőrözzük le a csirkecombot, és tegyük mellé a sütőzsákba kedvenc friss zöldségeinket is, így gazdag, mégis könnyű ételt készíthetünk.

Ha a MAGGI Papirusz® fűszerpapírt hívjuk segítségül, tíz perc alatt szaftos csirke steak kerülhet a tányérra - ismét egy olyan egyedülálló innovációról van szó, ahol nincs szükség hozzáadott zsiradékra: a csirkemellet a fűszeres papírba bújtatva oldalanként 5-5 percig sütjük a serpenyőben. Tálaljuk akár friss salátával, akár párolt vagy grillezett zöldségekkel, a finom vacsora garantált. (x)

Hozzászólások (3)

Törölt felhasználó

...amikor a Nosalty eladja a lényeget a reklámért...kár. Nyilván kell a bevétel, meg a támogatás, de hogyan várjuk az ország háziasszonyaitól, hogy ne m?anyaggal f?zzenek, ha ezt még reklámozzák is? Lehet, hogy jók a felsorolt termékek, csak nem tudom, mire? Sorra publikálják a szerkeszt?ik a flancosabbnál flancosabb recepteket, meg megy a szájbarágás az egészségesebb életmódról a cikkeikben, erre simán körbenyalják a Maggit és az általa kreált vackokat. Nem csak azt. Akármelyiket. Lehet, hogy csak én nem értem, de talán ideje lenne valamit képviselni, mert a reklám alapú fizetettség és támogatottság nagyon rossz irány, kedves Nosalty. Eggyé váltak a sok közül, még akkor is, ha a "legnagyobbak" - ez már csak látogatottság szerint igaz. Érzésem szerint nem ez volt annak idején a cél, amikor az oldal elindult...de javítsanak ki, ha tévedek. Sajnálatos. Nandi

Törölt felhasználó

Egyetértek! Valóban kár eladni a lelketeket, s lekezelni az olvasókat.... Ennyire kell ez a pénz? Cs?dbe mentek nélküle? nem hiszem... Bármikor csinálok hozzáadott zsiradék nélkül els? osztályú "Omlós " csirkét, szaftosat,ízeset.... és bárki képes erre. Én is sajnálom!

Gabys

Kedves NoSalty! Bár a témától eltér?, de a belépéssel gondom akadt. Miért nem tudok belépni az oldalra? Belépéskor minden esetben ismeretlen vagyok, be kell irnom a felhasználói nevem, hiába jelölöm be, hogy emlékezzen rám kidob az oldalról ill. egy fél oldalas szöveges hibaüzenetet kapok. Ha ott rákatt. az oldalra, már simán beenged. A köv. belépéskor ismét ismeretlen vagyok, a folytatás ugyanaz. Eddig sosem volt gond. Köszönöm a segítséget. Üdv: Gabys

Címlapról ajánljuk

További cikkek