Hányszor fogadtál meg olyan dolgokat, amikről már a fogadkozás pillanatában tudtad, hogy képtelen leszel betartani? Nos, ezzel sokan vagyunk így, ezért most egy olyan egyszerű tippet adunk, ami színesebbé teszi a napjaid, és egyáltalán nem lesz nehéz ráhangolódnod!
Tedd könnyebbé és színesebbé a főzést!
A Bonduelle legújabb, Légumio termékeivel egyedül vagy társaságban, otthon vagy bárhol máshol is könnyedén, gyorsan tudsz finomat és egészségeset főzni. Itt egy csodálatos példa, nézd meg az alábbi videóban, mit készített Rákóczi Feri Bonduelle Légumio zöldségtésztából Laudon Andinak. Ezekkel az új, 100%-ban növényi alapanyagú tésztákkal ugyanis valóban ilyen könnyen lehet ínycsiklandozó fogást készíteni:
A 100%-ban növényi tészták 3 ízben elérhetőek:
csicseriborsó-kukorica,vöröslencse-répa,borsó-cukkini, további előnyük pedig, hogy fehérjében és rostban gazdagok és gluténmentesek is.
Bodon Judit dietetikus tippje
A hüvelyesekből készített tészták szuper fehérjeforrások a vegetáriánus, vegán étrendekben, de bátran próbálják ki azok is, akik egyébként fogyasztanak húst és halat. Mivel gluténmentes alapanyagokból készülnek, de a hagyományos tésztákhoz hasonlóan gyorsan, egyszerűen és változatosan elkészíthetőek, így bevethetőek azokban a helyzetekben, amikor főztünknek egyszerre kell megfelelnie gluténérzékeny és normál étrendű családtagjainknak, vendégeinknek.
A közös főzés során kiderül, hogy a gasztronómiában jártas Rákóczi Feri életét is mennyire megkönnyíti a Bonduelle vadiúj terméke. Ebből mi a tanulság? A főzés a megfelelő alapanyagok felhasználásával igenis lehet kikapcsolódás, élmény, akár egy közös program is.
Tipp:
Ha éppen nincs sok időd a főzésre, de valami finomat és szépet ennél, akkor válassz Bonduelle Légumio tésztaszószokat a zöldséges tésztákhoz!
Bármelyik hagyományos tésztaételben nagyszerűen helyettesítheted a tésztát a Bonduelle Légumio zöldséges tésztákkal. Főzz te is könnyedén és gyorsan egészségeset és finomat, akár csak magadnak, akár a baráti társaságodnak, vagy a nagy családnak!