Ezekért a zöldségből készült gluténmentes tésztákért csak rajongani lehet

Újévi étkezési fogadalmak? Ne kezdd egy teherrel 2020-at, inkább tedd könnyebbé és színesítsd a hétköznapi főzéseket. Mutatjuk, hogyan csináld! (x)

Hányszor fogadtál meg olyan dolgokat, amikről már a fogadkozás pillanatában tudtad, hogy képtelen leszel betartani? Nos, ezzel sokan vagyunk így, ezért most egy olyan egyszerű tippet adunk, ami színesebbé teszi a napjaid, és egyáltalán nem lesz nehéz ráhangolódnod!

Tedd könnyebbé és színesebbé a főzést!

A Bonduelle legújabb, Légumio termékeivel egyedül vagy társaságban, otthon vagy bárhol máshol is könnyedén, gyorsan tudsz finomat és egészségeset főzni. Itt egy csodálatos példa, nézd meg az alábbi videóban, mit készített Rákóczi Feri Bonduelle Légumio zöldségtésztából Laudon Andinak. Ezekkel az új, 100%-ban növényi alapanyagú tésztákkal ugyanis valóban ilyen könnyen lehet ínycsiklandozó fogást készíteni:

A 100%-ban növényi tészták 3 ízben elérhetőek:

csicseriborsó-kukorica,vöröslencse-répa,borsó-cukkini, további előnyük pedig, hogy fehérjében és rostban gazdagok és gluténmentesek is.

Bodon Judit dietetikus tippje

A hüvelyesekből készített tészták szuper fehérjeforrások a vegetáriánus, vegán étrendekben, de bátran próbálják ki azok is, akik egyébként fogyasztanak húst és halat. Mivel gluténmentes alapanyagokból készülnek, de a hagyományos tésztákhoz hasonlóan gyorsan, egyszerűen és változatosan elkészíthetőek, így bevethetőek azokban a helyzetekben, amikor főztünknek egyszerre kell megfelelnie gluténérzékeny és normál étrendű családtagjainknak, vendégeinknek.

A közös főzés során kiderül, hogy a gasztronómiában jártas Rákóczi Feri életét is mennyire megkönnyíti a Bonduelle vadiúj terméke. Ebből mi a tanulság? A főzés a megfelelő alapanyagok felhasználásával igenis lehet kikapcsolódás, élmény, akár egy közös program is.

Tipp:

Ha éppen nincs sok időd a főzésre, de valami finomat és szépet ennél, akkor válassz Bonduelle Légumio tésztaszószokat a zöldséges tésztákhoz!

Bármelyik hagyományos tésztaételben nagyszerűen helyettesítheted a tésztát a Bonduelle Légumio zöldséges tésztákkal. Főzz te is könnyedén és gyorsan egészségeset és finomat, akár csak magadnak, akár a baráti társaságodnak, vagy a nagy családnak!

Tudj meg még többet a Bonduelle Légumio tésztákról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!