Ez a lány élve akart megenni egy polipot, nem volt jó ötlet

Egy kínai vlogger lány élve próbált megenni egy polipot, ráadásul videóra is vette azt, ahogy az állat teljesen rátapad a fejére, ezzel óriási fájdalmat okozva a videósnak.

Létezik egy kínai videós platform, amin fiatalok azzal próbálnak maguknak óriási nézettséget generálni maguknak, hogy különböző élő állatokat, főleg rovarokat és tengeri élőlényeket fogyasztanak el a kamerák előtt.
A 'seaside girl Little Seven' nevű felhasználó egy 50 másodperces videót osztott meg a Kuaishou nevű oldalon, amin egy élő polippal próbál valamit kezdeni. Míg egyesek szerint a lány csak játszani akart az állattal, addig mások szerint (és az oldalon lévő felhasználók szokásai szerint) élve akarta elfogyasztani az állatot, a történetnek azonban sehogy sem lett jó vége.
A fejlábú ugyanis egy pillanat alatt rátapadt a nő fejére, aki csak nagyon nehezen és fájdalmasan tudta leszedni magáról az állatot. Látható, ahogy a lány fájdalmas arcot vágva próbál megszabadulni a poliptól, végül mikor nagy nehezen sikerül neki kiszabadulni a fogságból, csak annyit mond: a következő videóban megeszem őt.
A videóban látható óriáspolipnak nem mellesleg egyetlen karján 280 tapadókorong található, amivel szabadon védekezhet az esetleges támadások ellen.
Különösen érdemes a videó utolsó pillanatát megfigyelni, amikor a lány észreveszi, hogy a polip egy vérző sebet is hagyott a lány arcán. A videós előző klipjeiben már panaszkodott arra, hogy egyik anyaga sem került be az oldal legnépszerűbb tartalmai közé, most viszont nem csak Kínában, de az egész világon láthatja mindenki, mekkora hülyeséget csinált.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via dailymail

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek