Esküvői pizza-selfie

Kieran és Natasha Morris-t igencsak meglepték saját vendégeik januári házasságkötésük után, ugyanis a nászajándék egy nem mindennapi esküvői pizza volt.

Kieran, Natasha és a selfie pizza

Családjuk amúgy is sokat viccelődik a pár által kitalált "szerelem pizza" kifejezésen, de egy biztos: valóban élnek-halnak az olasz finomságért, amit főként a Domino's pizzériából hozatnak - ezért úgy gondolták, mi lenne viccesebb és kreatívabb nászajándék, mint egy önarcképes pizza a szerelmesek kedvenc étterméből.

A pár egyébként már a ceremónián is tanúbizonyságot tett pizza iránti elhivatottságáról, hiszen a bizonyos "I do”, vagyis "Igen, akarom" helyett viccesen mindketten "I dought"-ot vagyis "tésztát" mondtak. Úgy tűnik tehát, egymásért és a pizzáért is egyformán rajonganak - igazi szerelem mindkettő!

A fiatal házasok

A két ajándék pizzát Nathan Wyburn művész és a Domino's pizzéria közösen készítette el. A közel 32 cm-es tésztán a feltétekből - a paradicsomból, a sonkából és a csemegekukoricából - a menyasszony és a vőlegény arca rajzolódott ki. A kreatív finomságok több mint 3 órán át készültek, azonban sajnos nem maradtak fenn az utókornak: a vendégek pillanatok alatt elfogyasztották őket.

A Nathan Wyburn által készített pizzák

Hát van ennél szokatlanabb nászajándék? Valószínűleg nincs, és - kivitelezés ide-vagy oda - egy a lényeg: a párnak egészen biztosan emlékezetesre sikerült a nagy nap.

Játék!

Ha te is szívesen készítenél magadról selfie képet, vegyél részt a 444.hu Szelfibajnokságán, fotózd le magad, és zsebeld be az értékes nyereményeket! A NoSalty különdíját, a piros KitchenAid-et a legjobb főzős szelfi nyeri!

A verseny menete pofonegyszerű: nem kell mást tenni, mint saját magunkról készíteni egy képet, majd feltölteni egy erre a célra létrehozott Facebook-alkalmazásba, és várni a szavazatokat.

A részletes játékszabályt itt keressétek

A képeket ide tölthetitek fel

(via: manchestereveningnews)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek