Erre kavarj! – Induljon egy újabb hét a legmenőbb zenei válogatással sütés-főzéshez

Ezen a héten Szekeres Dóra, a Nosalty újságírója mutatja meg nektek, nála mi szól a konyhában sütés-főzés alatt. Ha kíváncsi vagy, ő mire kavar a finom falatok készítése vagy a munkája közben, akkor hallgasd meg a legújabb Spotify-listánkat.

Saját Spotify-csatornánk sikerén felbuzdulva újabb lejátszási listákkal készülünk nektek, melyekben ezúttal szerkesztőségünk tagjai mutatják meg, mire kavarnak ők a konyhában. Ahány ember, annyiféle zenei ízlés, a legújabb zenei összeállításokban egyaránt találtok majd a pop, jazz, elektronikus, rock, metál, hip-hop és világzenei listákat, a sokszínűség szépségén felbuzdulva így minden lesz nálunk, ami szemnek, szájnak, de leginkább fülnek ingere!

'Erre kavarj!' névre hallgató Spotify-sorozatunk e heti zenei szelektora nem más, mint Szekeres Dóra, a Nosalty újságírója.

Szekeres Dóra

Ha kíváncsi vagy, mire kavar Dóra a konyhájában, és milyen zenékre készülnek nála a legizgalmasabb gasztro témájú cikkek, akkor hallgasd meg az ő zenei listáját:

Ha tetszett az összeállítás, lájkold Spotify-listáinkat, és maradj velünk, hamarosan újabb izgalmas zenei összeállításokkal jelentkezünk!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?