Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

,,Én voltam a vadász" - kapcsolatuk történetéről mesélt a Konyhafőnök szerelmespárja

Szerelmük történetéről mesélt az RTL klub Reggeli című műsorában Rácz Jenő és párja, Gyuricza Dóra. 
Az RTL klub csütörtöki Reggeli című műsorában Wossala Rozina és Szabó Zsófi faggatta kapcsolatáról a Michelin-csillagos séfet, Rácz Jenőt és szerelmét, Dórát. 
A pár a napokban rántotta le a leplet kapcsolatukról, mely még a Konyhafőnök legutóbbi évadában kezdődött el. Dóra eredetileg a piros csapat tagjaként Jenő mentoráltja volt, a közös munka során pedig hamar kiderült, hogy működik kettejük között a kémia. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeno Racz (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

 
,,Végtelenségig nem lehet titkolni dolgokat, végül is mi nem is akartunk titkolózni, hanem saját magunkat lebuktattuk szépen fokozatosan” – mesélte Jenő és Dóra, akik az utóbbi hetekben már igencsak sokatmondó képeket posztoltak ki Instagram oldalukra. 
 
,,Én voltam a vadász, de hát ez így jó, ennek így kellett történnie” – mondta Jenő, aki állítása szerint még nem nagyon élt olyan kapcsolatban, ahol ilyen nagy harmónia uralkodna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeno Racz (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

 
,,Mikor elkezdődött a verseny én még inkább tartottam tőle, mint hogy tetszett volna. Egy kicsit paráztam tőle, de ahogy múltak a napok én is észrevettem, hogy valami azért van köztünk. Nem beszélgettünk egymással, de azért azt érzi két ember, ha vibrál a levegő” – mesélt Dóra az első találkozásokról.
 
A történet igazából Dóra kiesésével vette kezdetét. Rácz Jenő a piros csapat mentoraként sokszor tartott megbeszélést csapatának tagjaival, Dóri pedig, főleg főzőtudása miatt többször is kapott kedves elismeréseket a séftől. A Reggeli műsorában elhangzottak szerint a versenyzők mindig kaptak egyfajta biztató ölelést a séftől, ami különösen vicces volt, tekintve, hogy Dóra volt az egyetlen lány a csapatban.

 

,,Egy idő után azt vettem észre, hogy azért a Dórinál jobb volt az ölelés, mint a Pistinél vagy a Gábornál… Aznap, amikor kiesett már nem találkoztunk, én a csapatomat még coachingoltam a nap végén, de ő már elment interjúzni, és írtam neki, hogy még egy öleléssel lógunk egymásnak, egy ilyen gyenge alibivel elhívtam randizni.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeno Racz (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

 
Az első, versenyen kívüli találkozások még kicsit hivatalosabbak voltak, a kicsit kötöttebb beszélgetések azonban hamar oldottabbá váltak. Az első randira egy koktélbárban került sor, nem sokkal azonban már Bécsben kirándultak az ifjú szerelmesek. 
 
Dóra nem mellesleg szintén a gasztronómia világában mozog otthonosan, vendéglátós munkái mellett rengeteg tréningre jár és az sem kizárt, hogy hamarosan somelier-ként találkozhatunk vele. Jenő hamarosan saját éttermét nyitja majd meg, és mivel a pár állításuk szerint egyáltalán nem veszekedik egymással még az sem kizárt, hogy egyszer közösen dolgozzanak majd. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeno Racz (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

 
A séf nem csak szerelmük történetéről, hanem év végén/jövő év elején megnyíló új éttermének kulisszatitkairól is mesélt egy kicsit Wossala Rozinának és Szabó Zsófinak. Bár az étterem neve még titkos, Jenő szerint egy nagyon intim hangulatú, exkluzív éttermet fog nyitni a közeljövőben, melynek középpontjában egy látványkonyha lesz, és amelybe nem lehet majd csak úgy, előzetes bejelentkezés nélkül betérni. 
 
A boldog szerelmespár immáron negyedik hónapja vannak együtt, és ha még külön is élnek, heti öt napot biztosan egymással töltenek. Dóra egyelőre még nem mert főzni otthon Jenőnek, és Jenő is csak egy idő után állt a konyhapult mellé arra hivatkozva, hogy ,,Nem akartam, hogy túl hamar belém szeress”. 
 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!