Elképesztő fotók a konyhából!

Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei, ez tény, így kell elfogadnunk magunkat. De kik azok, akik képesek felgyújtani egy konyhát, és semmi keresnivalójuk a tűzhelynél?

Vannak, akik a kertészkedésben zseniálisak, de olyanok is akadnak, akik barkácsmesterként egy szöget sem tudnak beverni a falba. Eddig azt gondoltad, hogy egész egyszerűen béna vagy a konyhai feladatokhoz? Van egy jó hírünk: vannak nálad is ügyetlenebbek! A Média Panda népszerű összeállítása után (a találatért köszönet Vicikó szakácsunknak) összeszedtük mi is, szerintünk kiknek nincs keresnivalója a sütő és a tűzhely közelében. Persze a gasztronómiai készségek elsajátítását sosem késő elkezdeni, addig is adunk is pár tippet, mit, és hogyan nem érdemes megtennünk a konyhában. A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.