Elképesztő fotók a konyhából!

Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei, ez tény, így kell elfogadnunk magunkat. De kik azok, akik képesek felgyújtani egy konyhát, és semmi keresnivalójuk a tűzhelynél?

Vannak, akik a kertészkedésben zseniálisak, de olyanok is akadnak, akik barkácsmesterként egy szöget sem tudnak beverni a falba. Eddig azt gondoltad, hogy egész egyszerűen béna vagy a konyhai feladatokhoz? Van egy jó hírünk: vannak nálad is ügyetlenebbek! A Média Panda népszerű összeállítása után (a találatért köszönet Vicikó szakácsunknak) összeszedtük mi is, szerintünk kiknek nincs keresnivalója a sütő és a tűzhely közelében. Persze a gasztronómiai készségek elsajátítását sosem késő elkezdeni, addig is adunk is pár tippet, mit, és hogyan nem érdemes megtennünk a konyhában. A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek!

Hozzászólások

witch

Hat en nem mernek ilyen kepeket kesziteni, de meg nyilvanossagra is hozni? Viszont jot nevettem, hogy mas ilyen szemermetlenul bator es nemtorodom. :o)

Vicikó

:) Köszi az összeállítást..., ma így újranézve, megint csak jót nevettem, mint witch-Anikó :DDD A mai nap sztárja nálam a pandatorta... ( többek közt ) :D

Rixi

Azon gondolkodtam, hogy tulajdonképpen tényleg minek is az a rengeteg cucc a konyhába, amikor találékonysággal egy-két eszköznek több funkciót is adhatnánk. F? a kreativitás (de nem a fazékban-na jó ez kicsit er?ltetett volt ) (:

Címlapról ajánljuk

További cikkek