Elképesztő fotók a konyhából!

Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei, ez tény, így kell elfogadnunk magunkat. De kik azok, akik képesek felgyújtani egy konyhát, és semmi keresnivalójuk a tűzhelynél?

Vannak, akik a kertészkedésben zseniálisak, de olyanok is akadnak, akik barkácsmesterként egy szöget sem tudnak beverni a falba. Eddig azt gondoltad, hogy egész egyszerűen béna vagy a konyhai feladatokhoz? Van egy jó hírünk: vannak nálad is ügyetlenebbek! A Média Panda népszerű összeállítása után (a találatért köszönet Vicikó szakácsunknak) összeszedtük mi is, szerintünk kiknek nincs keresnivalója a sütő és a tűzhely közelében. Persze a gasztronómiai készségek elsajátítását sosem késő elkezdeni, addig is adunk is pár tippet, mit, és hogyan nem érdemes megtennünk a konyhában. A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek!

Hozzászólások (3)

witch

Hat en nem mernek ilyen kepeket kesziteni, de meg nyilvanossagra is hozni? Viszont jot nevettem, hogy mas ilyen szemermetlenul bator es nemtorodom. :o)

Vicikó

:) Köszi az összeállítást..., ma így újranézve, megint csak jót nevettem, mint witch-Anikó :DDD A mai nap sztárja nálam a pandatorta... ( többek közt ) :D

Rixi

Azon gondolkodtam, hogy tulajdonképpen tényleg minek is az a rengeteg cucc a konyhába, amikor találékonysággal egy-két eszköznek több funkciót is adhatnánk. F? a kreativitás (de nem a fazékban-na jó ez kicsit er?ltetett volt ) (:

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.