Életmódváltás 100%-on - interjú Hajagos Andreával

Reggel edz, délelőtt Merkellel találkozik, délután szerkeszt, aztán vág, este indiai tánc, majd zenekari próba, és ha marad egy kis idő, kozmetikusként szépíti a barátnőket.

Ezt tényleg egy ember csinálja? Tényleg.

Hajagos Andrea az egyetlen magyar újságíró, aki egy világszerte ismert és fogható nemzetközi hírcsatorna állandó budapesti tudósítójaként dolgozhat.

Munka közben...

Az Euronews riportere izgalmas és elképesztően sokszínű személyiség. Miközben több millió európai tőle értesül Magyarország és a környező országok híreiről, jut ideje arra is, hogy a hobbijainak is éljen. Ha máskor nem, éjszaka és hétvégén.

„Mindig ilyen voltam” - meséli a tévés. „Ezer dolog foglalkoztatott egyszerre, de egy idő után azon kaptam magam, hogy egyre kevésbé bírom energiával. Fel is szaladt pár kiló, muszáj volt változtatni.”

Olvastad már?

A tuti zsírégetés titkai

Feltöltődés a reggeli edzéssel

Andrea a rendszeres reggeli edzésekkel vitt újra rendszert az életébe. „Így még azelőtt túl vagyok az edzésen, hogy a telefonom elkezdene csörögni. Sokkal fittebbnek érzem magam azóta, hogy heti háromszor eljárok mozogni, több lett az önbizalmam, feldob, hogy végre elindultam egy jó úton.” - mondja.

Munkaidőn kívül egy jazz-zenekar, a Terasz énekesnője

Szüksége is van az energiára, hiszen az Euronews száguldó riportere munkaidőn kívül egy jazz-zenekar, a Terasz énekesnője, és mindemellett még arra is maradt ereje, hogy régi vágyát megvalósítva, két év képzés után nemrégiben kozmetikusvizsgát is tegyen. „Egyelőre a barátnőimen gyakorlok, akik kifejezetten értékelik a hétvégi csajos programot. Széles a baráti köröm, ezért jól esik, hogy meglepően jól fogadták az életmódváltásomat is. Rajongok az indiai és a thai konyháért, de a múltkor például csak nyers zöldségeket vágtam hasábokra a vendégeinknek, és mind elfogyott” - meséli nevetve, hogyan fertőzi meg lassan a környezetét is az egészséges életmóddal.

Nem éri be ennyivel

„Egy vágyam maradt még sport terén: ez a futás. Gyerekkoromban kifejezetten utáltam, de tavasz óta egyre többet kocogtam a futópadon bemelegítésként, és közben egyre vonzóbb lett számomra. Igazából az a tervem, hogy egyszer csapatban még körbe fogom futni a Balatont az UltraBalatonon.” - árulja el titkos álmát Hajagos Andrea, és bennünk egy szemernyi kétség sincs, hogy ezt is meg fogja valósítani.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütikkel gyarapítsuk a recepttáraitokat.