Eleget iszol? Válaszolj és nyerj!

Töltsd ki kérdőívünket a folyadékfogyasztási szokásokról, és nyerd meg ajándékcsomagjaink egyikét!

Azt már mindenki tudja, hogy a folyadékfogyasztás mennyisége és minősége alapvető hatással van egészségi állapotunkra és közérzetünkre. Az elmúlt hónapban a NoSalty oldalain is értékes tanácsokat, tippeket olvashattatok a folyadékfogyasztás jelentőségéről, a változatosság fontosságáról, a különböző italfajták előnyeiről és a fokozott figyelmet igénylő élethelyzetekről.

Vegyetek részt a NoSalty és a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség közös játékában, és töltsétek ki a folyadékfogyasztással kapcsolatos kérdőívünket! A kitöltők között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

  • 20 db kis csomag: pólóval, sapkával és 6 db különféle itallal (ásványvíz, gyümölcslé, üdítőital)
  • 5 db nagy csomag: fürdőlepedővel, törölközővel, kulaccsal, pohárral és 6 db különféle itallal

A helyes válaszok beérkezését 2014. augusztus 31-ig várjuk. A válasz beküldésével minden résztvevő elfogadja a Játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játékhoz segítséget korábbi cikkeinkben találsz:

Inni, inni és inni!

Igyunk változatosan!

Mit nyerünk a vízen túl?

Kiszáradás - velem is megtörténhet?

Játékunk véget ért! Íme, a nyertesek:

1-1 db nagy csomagot nyert:

Donkó AndreaGazdagné Zsurzs MáriaKlesitz ErikaMagyar IldikóMuzer Gabriella

1-1 db kis csomagot nyert:

Balajti ImrénéCsanyiga ZsófiaCsatlósné Bartha GabriellaFarkas-Karsay Klárafekete gabriellaHorváth RenátóJuhász EszterKalup ZoltánnéKiss JuliannaMárton ZsuzsaMezei ZsoltnéRózsáné Márta KATALINSáginé Nagy IbolyaSallai LajosnéSchmidt PéterSzakmándi ErikaSzám ZoltánSzebeni KrisztinaSzedlják Mónikavágner Tamás

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.