Eleget iszol? Válaszolj és nyerj!

Töltsd ki kérdőívünket a folyadékfogyasztási szokásokról, és nyerd meg ajándékcsomagjaink egyikét!

Azt már mindenki tudja, hogy a folyadékfogyasztás mennyisége és minősége alapvető hatással van egészségi állapotunkra és közérzetünkre. Az elmúlt hónapban a NoSalty oldalain is értékes tanácsokat, tippeket olvashattatok a folyadékfogyasztás jelentőségéről, a változatosság fontosságáról, a különböző italfajták előnyeiről és a fokozott figyelmet igénylő élethelyzetekről.

Vegyetek részt a NoSalty és a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség közös játékában, és töltsétek ki a folyadékfogyasztással kapcsolatos kérdőívünket! A kitöltők között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

  • 20 db kis csomag: pólóval, sapkával és 6 db különféle itallal (ásványvíz, gyümölcslé, üdítőital)
  • 5 db nagy csomag: fürdőlepedővel, törölközővel, kulaccsal, pohárral és 6 db különféle itallal

A helyes válaszok beérkezését 2014. augusztus 31-ig várjuk. A válasz beküldésével minden résztvevő elfogadja a Játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játékhoz segítséget korábbi cikkeinkben találsz:

Inni, inni és inni!

Igyunk változatosan!

Mit nyerünk a vízen túl?

Kiszáradás - velem is megtörténhet?

Játékunk véget ért! Íme, a nyertesek:

1-1 db nagy csomagot nyert:

Donkó AndreaGazdagné Zsurzs MáriaKlesitz ErikaMagyar IldikóMuzer Gabriella

1-1 db kis csomagot nyert:

Balajti ImrénéCsanyiga ZsófiaCsatlósné Bartha GabriellaFarkas-Karsay Klárafekete gabriellaHorváth RenátóJuhász EszterKalup ZoltánnéKiss JuliannaMárton ZsuzsaMezei ZsoltnéRózsáné Márta KATALINSáginé Nagy IbolyaSallai LajosnéSchmidt PéterSzakmándi ErikaSzám ZoltánSzebeni KrisztinaSzedlják Mónikavágner Tamás

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítünk!

Hozzászólások (4)

Törölt felhasználó

Miért számít kötelez?nek a foglalkozásom?

Edi

Mert ez egy statisztikai felmérés.

Törölt felhasználó

ezt én sem értem ,hogy miért?

Törölt felhasználó

Nem fejeztem be a kérd?ív kitöltését. Túl sok személyes adatot kérnek. Foglalkozás még hagyján, de minek ide pontos lakcím?! Tudnának értesíteni egy hatalmas nyereményr?l e-mail-en is!

Törölt felhasználó

én kis csomagot nyertem,és teljesen bearanyoztátok a hetemet.ma kaptam meg a csomagot és nagyon örülök neki:) köszönöm szépen :):)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.