A fél ország drukkol az Ebihal büfé „árvízszakértő" tulajdonosának, az „ország Jánosának"

A Duna hihetetlen mértékű áradása a vízközeli vendéglátóhelyeket is komoly akadályok elé állítja, azonban van, akinek meg se kottyannak a nehéz napok: a Lupa-szigeten található Ebihal büfé tulaja a fél internet kedvence lett meglepően higgadt hozzáállása miatt.

Nem aggódik a Duna áradása miatt a Lupa-szigetnél működő Ebihal büfé tulajdonosa, és ezt élőben is elmondta a riporternek, aki arról kérdezte, mi lesz velük, ha tetőzik a folyó, illetve hogy nem hiányzik-e nekik a szakértői segítség. Darók János úgy véli, ő pont elég ide szakembernek, nem kell félni, sőt, kiderült, hogy 2021-ben már túléltek egy hasonló helyzetet: akkor is az optimizmusok segített rajtuk, ugyanis az áradó Dunában mérleghintáztak - írja a Blikk.hu.

A felettébb higgadt és magabiztos nyilatkozatot itt megnézhetitek:

Az Atv 2024 szeptemberi, aktuális árvízhelyzetről készített riportjában János nem hazudtolja meg magát: kiegyensúlyozott, végletekig nyugodt arccal közli, hogy ő úgyis jobban tudja, mit kell csinálni, mint a katasztrófavédelem, az internet pedig odavan hozzáállásáért. Hajrá, ebihalak!

Rétest is kóstolhattok náluk:

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...