Dizájnos és praktikus vágódeszkák

Könnyen tisztítható, kis helyet foglal, és mindenkinek szüksége van rá. Mi az? Nem más, mint egy konyhai segédeszköz, a vágódeszka.

Már rengeteg fajta vágódeszkát lehet kapni. Vannak műanyagból, szilikonból és fából készültek. Mindenkinek megvan a maga kedvence, de mi most ajánlunk nektek két remek és nagyon dizájnos darabot.

2 az 1-ben: Vágódeszka csöpögtetővel

Egyszerre lehet rajta vágni és megmosni a zöldséget/ húsokat vagy egyéb aprítani való élelmiszereket. A német EMSA cég smart kitchen sorozatában kapható vágódeszkát egyszerűen csak a mosogató fölé kell helyezni. Tartozik hozzá egy eltávolítható csöpögtető rész is. Alapanyaga szilikon, ezért helytakarékos, mert részben összecsukható, vagyis alig foglal helyet. És a tisztításával sem kell bajlódnunk, mert gépben is mosható.

Peremes vágódeszka

A Lékué spanyol márka vágódeszkája szintén nagyon hasznos lehet bármely konyhában. Speciális peremének köszönhetően az étel nem csúszik le a deszkáról, a húsok vagy gyümölcsök leve nem folyik le róla. Rengeteg időt spórolunk ezzel a deszkával, hiszen nem kell utána takarítani, és a gyümölcsök, zöldségek leve sem megy kárba. Használata egyszerű és praktikus segítség a háztartásban.

A vágódeszkák a NoSalty Webshopban kaphatóak! >>

A rovat korábbi cikkeit, itt olvashatod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.