Dizájnos és praktikus vágódeszkák

Könnyen tisztítható, kis helyet foglal, és mindenkinek szüksége van rá. Mi az? Nem más, mint egy konyhai segédeszköz, a vágódeszka.

Már rengeteg fajta vágódeszkát lehet kapni. Vannak műanyagból, szilikonból és fából készültek. Mindenkinek megvan a maga kedvence, de mi most ajánlunk nektek két remek és nagyon dizájnos darabot.

2 az 1-ben: Vágódeszka csöpögtetővel

Egyszerre lehet rajta vágni és megmosni a zöldséget/ húsokat vagy egyéb aprítani való élelmiszereket. A német EMSA cég smart kitchen sorozatában kapható vágódeszkát egyszerűen csak a mosogató fölé kell helyezni. Tartozik hozzá egy eltávolítható csöpögtető rész is. Alapanyaga szilikon, ezért helytakarékos, mert részben összecsukható, vagyis alig foglal helyet. És a tisztításával sem kell bajlódnunk, mert gépben is mosható.

Peremes vágódeszka

A Lékué spanyol márka vágódeszkája szintén nagyon hasznos lehet bármely konyhában. Speciális peremének köszönhetően az étel nem csúszik le a deszkáról, a húsok vagy gyümölcsök leve nem folyik le róla. Rengeteg időt spórolunk ezzel a deszkával, hiszen nem kell utána takarítani, és a gyümölcsök, zöldségek leve sem megy kárba. Használata egyszerű és praktikus segítség a háztartásban.

A vágódeszkák a NoSalty Webshopban kaphatóak! >>

A rovat korábbi cikkeit, itt olvashatod >>

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ha rendszeresen fogyasztasz citrusféleket, ezt tudnod kell!

Jelenleg (is) nagyon fontos, hogy rendszeresen fogyasszunk gyümölcsöket, ez pedig a téli időszak beköszöntével leginkább a narancsot, a mandarint és a citromot jelenti. Azonban nem árt az óvatosság, hiszen ezeket a gyümölcsöket különböző vegyszerekkel kezelik, melyek kockázatot is rejthetnek.

Nosalty

További cikkek