Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csatlakozz a több százezer résztvevőhöz, látogass el a FitBalance-ra!

Közép–Európa legnagyobb fitness- és életmódrendezvénye kerül megrendezésre Budapesten, ott a helyed! (x)

A FitBalance-ról

A FitBalance Magyarország - és általában az egészség kedvelőinek - egyik vezető fitnesz-, wellness- és egészségexpója valamint mozgásfesztiválja, amely 2006 óta évről évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan, évente kétszer kerül megrendezésre. Az elmúlt 11 évben már 26 FitBalance programon vagyunk túl. Ezeken megközelítőleg több százezer résztvevőt sikerült megmozgatni! A helyszínen 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat!

Törekvések - kupák

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik- és fitnessórák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A fitness- és életmódexpón mintegy 120 kiállító várja az érdeklődőket. Az egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. Ezúttal a  BioTechUSA – FitBalance  Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa is részét képezi a programoknak. 

Sikerek

A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot és a korlátlan ásványvízfogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz. Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző működik!

A rendezvényen gondolnak a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülnek, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!

Részletes információt a FitBalance-ról itt találsz

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!