A brassói aprópecsenye ugyan nem egy gyorsan elkészíthető fogás, de abszolút megéri a fáradságot. A jó brassói lényeg annyi, hogy a húsnak igazán masszív szaftja legyen, és a krumpli ne mirelitből készüljön.
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több brassói500Kalória23.2gFehérje20.1gSzénhidrát36.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több brassói990Kalória49.1gFehérje38gSzénhidrát70.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több brassói1115Kalória84.1gFehérje57.2gSzénhidrát60.5gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több brassói712Kalória58.8gFehérje47.8gSzénhidrát31.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több brassói852Kalória35.5gFehérje31.6gSzénhidrát65.1gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több brassói506Kalória38.8gFehérje27.9gSzénhidrát25.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több brassói532Kalória50.6gFehérje43.1gSzénhidrát16.9gZsír
Még több brassói itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!