7 szaftos brassói, mely után mind a 10 ujjad megnyalod

A brassói remek egytálétel, mely akkor az igazi, ha a pecsenye nagyon szaftos, a krumpli pedig igazán ropogós. Na meg persze akkor, ha egy kis savanyúság is kerül mellé.

A brassói aprópecsenye ugyan nem egy gyorsan elkészíthető fogás, de abszolút megéri a fáradságot. A jó brassói lényeg annyi, hogy a húsnak igazán masszív szaftja legyen, és a krumpli ne mirelitből készüljön.

  1. Brassói
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    közepes
    852
    Kalória
    35.5g
    Fehérje
    31.6g
    Szénhidrát
    65.1g
    Zsír
    Még több brassói

Még több brassói itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...