Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borbás Marcsi, Dobó Ági és Wossala Rozina a Bosch otthonfőzést népszerűsítő kampányában

A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. legújabb kezdeményezése az otthoni sütés-főzés népszerűsítése.

Ehhez a küldetéshez három népszerű és a gasztronómiában elismert közszereplő csatlakozott, akik – bár különböző gasztronómiai irányt képviselnek – hasonlóan gondolkodnak az otthonfőzésről, és teszik ezt nap mint nap Bosch készülékeikkel.

Mint azt Marosi Mária, a Bosch háztartási készülékek marketing vezetője elmondta, hisznek abban, hogy az otthon ízeinél nincs jobb. "Így ugyanis nemcsak azt tudjuk, hogy az étel miből készül, de ki tudná nálunk jobban, hogyan szeretünk elkészíteni egy adott finomságot, és ki más főzne annyira szívvel-lélekkel, mint mi magunk a saját konyhánkban” – teszi hozzá.

A Bosch folyamatos inspirációt, ihletet szeretne adni minden főzni szeretőnek. Azoknak is, akik most kezdenek belekóstolni a sütés-főzés élményébe és természetesen azoknak is, akik már profin mozognak a konyhában. Ennek érdekében számos receptet, tippet és trükköt kíván nyújtani a jövőben az otthonfőzéshez.

A Bosch GasztroHome elnevezésű, hosszú távra tervezett kampányát a Bosch egyfajta mozgalomnak szánja, amelyhez három népszerű, gasztronómiában elismert személy csatlakozott  nagykövetként:

Borbás Marcsi, a tradicionális ételek szenvedélyes gyűjtője, aki számára az ÉRTÉKMENTÉS, a TRADÍCIÓ és a TÉVHITEK LEDÖNTÉSE adja az alapot az otthonfőzés népszerűsítéséhez. „Nagyon fontos, hogy az érzelmi ételeinket továbbadjuk a következő generációnak.” – vallja.Wossala Rozina, a folyamatosan újító, vagány konyhaművész, aki bebizonyítja, hogy az ÚJÍTÁS és a TRENDKÖVETÉS már az otthonfőzés sajátja is. „Hiszek az ételek közösségteremtő erejében, és hiszek benne, hogy az ételek képesek a hagyományokat is fenntartani, még akkor is, ha például az én kezeim között jelentős evolúción mennek keresztül.”

Dobó Ági, a családi szuperfogások mindentudója, aki maga a GONDOSKODÁS, a PRAKTIKUM és a KREATIVITÁS. "Hiszek benne, hogy a főzés sokkal, de sokkal több annál, mint egy szükséges jó, és sokkal, de sokkal többről szól, mint egy-egy étkezés…”

A Bosch GasztroHome otthonfőzést népszerűsítő tartalmai ITT és a Bosch Home közösségimédia-felületein, valamint a három nagykövet platformjain lesznek elérhetőek.
 

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!