Barackmánia a SIÓ nyereményjátékával

Barackszezonban telis tele van a gyümölcsöskosarunk a mennyei gyümölccsel, most a legjobb receptekkel értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb a SIÓ jóvoltából! 

Őszibarackos clafoutis

Itt a barackszezon! Te is imádod a sárgásan, pirosan csábító, édes gyümölcsöt? A barack az egyik legkedveltebb magyar gyümölcs, s szerencsére itthon bővelkedünk is idén termésben! A SIÓ vadonatúj termékében, a SIÓ rostos őszibarack-narancs ízesítésű gyümölcslevében is élvezheted a nyár utolsó heteiben. Nyersen esszük, de süteményekhez is előszeretettel passzintjuk, illetve gyümölcsös italok, joghurtok kedvelt ízesítője.

Egy finom barackos piténél jobbat nyáron biztosan nem tudunk mondani, de rácsos sütikhez vagy sütés nélküli túrótortákhoz is használhatjuk. Most még nagyon olcsón juthatunk hozzá, húsokkal is szuperül kombinálható, remek egytálételeket alkothatunk.

Őszibarackos-ribizlis kevert süti

Összeválogattunk pár szuper barackos receptet, de ha neked is van egy sajátod, akkor töltsd fel és nevezd be a SIÓ receptversenyére, ahol értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb vagy te lehetsz a SIÓ új szakácsa!

Böngéssz a gyümölcsös receptek között, csatlakozz a Hűségem gyümölcse programhoz, és nyerj egy SIÓ-val teli hűtőt!

Szatmári Feri, a SIÓ szakácsának profilja

SIÓ, Hűségem gyümölcse program

Címlapról ajánljuk

További cikkek