Barackmánia a SIÓ nyereményjátékával

Barackszezonban telis tele van a gyümölcsöskosarunk a mennyei gyümölccsel, most a legjobb receptekkel értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb a SIÓ jóvoltából! 

Őszibarackos clafoutis

Itt a barackszezon! Te is imádod a sárgásan, pirosan csábító, édes gyümölcsöt? A barack az egyik legkedveltebb magyar gyümölcs, s szerencsére itthon bővelkedünk is idén termésben! A SIÓ vadonatúj termékében, a SIÓ rostos őszibarack-narancs ízesítésű gyümölcslevében is élvezheted a nyár utolsó heteiben. Nyersen esszük, de süteményekhez is előszeretettel passzintjuk, illetve gyümölcsös italok, joghurtok kedvelt ízesítője.

Egy finom barackos piténél jobbat nyáron biztosan nem tudunk mondani, de rácsos sütikhez vagy sütés nélküli túrótortákhoz is használhatjuk. Most még nagyon olcsón juthatunk hozzá, húsokkal is szuperül kombinálható, remek egytálételeket alkothatunk.

Őszibarackos-ribizlis kevert süti

Összeválogattunk pár szuper barackos receptet, de ha neked is van egy sajátod, akkor töltsd fel és nevezd be a SIÓ receptversenyére, ahol értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb vagy te lehetsz a SIÓ új szakácsa!

Böngéssz a gyümölcsös receptek között, csatlakozz a Hűségem gyümölcse programhoz, és nyerj egy SIÓ-val teli hűtőt!

Szatmári Feri, a SIÓ szakácsának profilja

SIÓ, Hűségem gyümölcse program

Hozzászólások

Nusi Kezdi konyhaja

Ha nem is vehetek részt a Barackmánia a SIÓ nyereményjátékban ,mert Erdélyben élek,érdekl?déssel követem a recepteket,nagyon sok jó receptet kaptam ezen az oldalon, amit el is készítettem.Mikor id?m engedi, én is be fogok küldeni az én receptjeimb?l, csak képeket is kell hogy készítsek és erre nem futja mindig az id? .

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.