Hétköznapi vietnámi büfében bukkant fel Angelina Jolie

Angelina Jolie nemrégiben egy csodás ázsiai étterembe látogatott el Budapesten. De vajon, melyikre esett a választása?

Angelina Jolie Budapesten forgatja a Maria Callas operaénekesnő életéről szóló filmjét, ami miatt több helyen is össze lehet futni vele városszerte. Ha éppen nem a film körül munkálkodik, akkor szívesen fedezi fel Budapestet, ahol egyébként nem először jár.

Nemrég például az Operaházban járt, ahol könnyeit törölgetve tapsolta meg a magyar művészek előadását, a hétvégén pedig egy helyi kis vietnámi étterembe is ellátogatott.

Egészen pontosan az Attila úton található Dang Muoi vietnámi étterembe. A vendéglátóhely Facebook-oldala tett néhány képet közzé arról, hogy Angelina Jolie és fia, Pax náluk jártak. Láthatólag semmilyen felhajtást nem szerettek volna, kedvesen, mosolyogva beszélgettek a pincérekkel és remélhetőleg egy nagyon finomat ettek.

Kíváncsian várjuk, melyik étterembe látogat el legközelebb!


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.