Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...
A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...
Alig párat kell már csak aludnunk, hogy ismét szurkolhassunk a Kelemen Roland vezette magyar csapatnak a Bocuse d’Or lyoni döntőjén. Azt is mutatjuk, milyen alapanyagokból kell főzniük.
Az olaszoknak köszönhetjük a pizzát és talán a legsokoldalúbb komfortkaját, a tésztát, ami egyszerre tud fényűző és filléres finomság is lenni. Most azonban úgy tűnik, trónfosztásra került sor, ugyanis egy friss felmérés szerint már nem az olasz a legnépszerűbb konyha a világon, hanem épp egy másik mediterrán nemzet gasztronómiája mozgatja meg az emberek ízlelőbimbóit.
Felejtsd el, hogy nagyobb mennyiségű fehérje csak a csirkében, a tojásfehérjében vagy a lazacban található: meglepő lehet, de a hüvelyesek mellett némelyik gyümölcs is dúskál proteinben!
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...