8+1 cukrászda, ahonnan meglepheted anyukádat egy finom süteménnyel

Vasárnap lesz anyák napja, és mivel idén nem mindenki köszöntheti személyesen az anyukáját, ezért mutatunk 7 cukrászdát, ahonnan isteni sütit küldhetsz haza! 

A családját mindenki szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni, éppen ezért az idei anyák napja (mint sajnos a legtöbb tavaszi ünnep) másmilyen lesz, mint az előzőek voltak. Nem nagyon mozdulunk ki, nem látogatjuk meg a szüleinket és köszöntjük fel anyukánkat két nagy puszival és egy szoros öleléssel, most mindenkinek érdemes csak óvatosan, a távolból ünnepelnie.

Hogy az anyák napja a karantén idején is meghitt és szeretetteljes legyen, mutatunk nektek 8+1 fővárosi és vidéki cukrászdát, ahonnan mennyei süteményt küldhettek haza anyukátoknak:

BABKA

A budapesti BABKA két gyönyörű szeretetkosárral is készül az anyák napjára. A megrendelt csomagokat a pop up csemegebolt vasárnap szállítja ki a címekre, az átadás pedig garantáltan biztonságos módon történik majd.

Édes város

Az Édes város mutatós, hatszeletes tortákkal, virágcsokrokkal és kis desszertes dobozokkal készül május első vasárnapjára, a rendeléseket CSÜTÖRTÖKIG lehet leadni.

Chez Dodo

A híres magyar macaronmanufaktúra anyák napi akciójában te magad válogathatod össze az anyukádnak legkedvesebb macaronokat. A rendeléseket e-mailben és telefonon is le lehet adni, egészen vasárnapig!

Kicsicake

Egy szuperfinom és mutatós kis muffinösszeállítás Anyunak? Hát hogyne! A Kicsicake három különböző ízben készíti el gyönyörű cupcake-jeit Budapest több kerületében is, a rendelésnél viszont azt kérik, írd meg azt az üzenetet is, amit édesanyádnak, nagymamádnak vagy dédidnek küldesz anyák napjára.

Édesem

Ezen a hétvégén az Édesem Szombatvasárnapra csúszik, anyák napjára pedig számos finomsággal készül az édességbolt. Feketeribizlis csokoládétart, pisztáciás financier fehér csokoládé ganache-sal és áfonyával, málna friand és még legalább ennyi kis különlegesség várja, hogy előrendeld őket szerdáig. A süteményeket személyesen tudod átvenni vasárnap reggel, minden részletes információt az édességbolt külön eseményénél találsz!

Desszertem cukrászda, Miskolc

Azokról sem feledkezünk meg, akik nem Budapesten élnek, Miskolcon a csodás desszertjeiről híres Desszertem ha nem is kifejezetten anyák napjára szóló süteményekkel várja a megrendelőket, számos desszert és torta elérhető náluk elvitelre vagy akár kiszállításra is.

Harrer Chocolat, Sopron

Ékszerdobozokra emlékeztető összeállítással köszönti az édesanyákat a Harrer Csokoládéműhely. A finomságokat csütörtöktől lehet megvásárolni a boltokban, a manufaktúra pedig a budapesti lakosok számára is elérhetővé teszi jobbnál jobb édességeit.

Százéves Cukrászda, Gyula

A gyulai Százéves Cukrászda szintén kiszállítást vállal a városban, és mint az ország egyik legjobb cukrászdája, természetesen náluk is megtalálhatjuk azokat a desszerteket, amelyekkel mosolyt csalhatunk Anyu arcára.

+1. Kiosk + ZAX

A Kiosk minden évben megünnepli az anyukákat, ez alkalommal egy éttermi vouchert és egy ZAX bonbonösszeállítást(nyami) nyerhetnek azok, akik benevezik legjobb közös anyukás fotóikat. Legyetek gyorsak, a verseny csak április 29-ig tart!

Ezeket olvastad már?

címlap Chez Dodo/Facebook

Hozzászólások

libaláb

Egyszer valaki elmagyarázza nekem mi értelme az X+1 címnek? Így hangzatosabb, mintha csak annyit írnátok hogy 9 cukrászda? De lehetne akár 15-6 is, nem?

Masszi- Rigó Csilla

Kedves Libaláb, köszönjük a hozzászólásodat! A címben azért írtunk 8+1 cukrászdát, mivel a +1 megnevezett hely, a Kiosk nem cukrászda, hanem els?sorban egy étterem. Idén anyák napja alkalmából a Kiosk a ZAX nev? csokoládémanufaktúrával állt össze egy közös nyereményjátékra, így pedig nem lett volna pontos, ha a Kioskot cukrászdaként nevezzük meg, valamint err?l a helyr?l nem is lehet anyák napi ajándékot rendelni, itt kifejezetten a nyereményjátékra szerettük volna felhívni a figyelmet. Szép napot kívánok!

Címlapról ajánljuk

#HÁZICSEMEGE: Városiak, fiatalok, mégis egy tanyán váltják valóra álmaikat –...

Miért dönt úgy egy informatikus és egy divattervező, hogy a nagyvárosi életet és karriert hátra hagyva egy óriási tanyán kezdenek újra mindent, életüket pedig a fenntartható gazdálkodásnak szentelik? A Nosalty és a Suzuki #HÁZICSEMEGE című sorozatának legújabb részében Juhász Anna és Goldmann Dávid a bekölcei Remény Farmon mutatták meg, hogy a csirketenyésztés is lehet emberséges, hovatovább környezetkímélő is. (x)

Szponzorált tartalom

További cikkek