7 nap, 7 étel – Nyárias menü garantál jóllakást és gyorsaságot

Ha tombol a nyár, inkább menjünk strandolni, kertmozizni vagy bármilyen más szabadtéri programot csinálni, ne a konyhában éljük le a fél életünket! Ha az alábbi menüt követjük a héten, a gyors főzés garantált, csakúgy, mint a jóllakás.

Ötvözzük a héten a jóllakást a gyorsasággal: készítsünk zöldségben gazdag levest, különleges lecsót, gyors pitét és még egy sor ínyenc receptet. Elfelejthetjük a többórás konyhában ügyködést és várakozást, az elkövetkezendő hét napon az időnket bárhol máshol eltölthetjük majd. Ez persze nem magától lesz így, hanem az alábbi receptek teszik lehetővé a nagy szabadságunkat – lássuk hát, mi készül hétfőtől-vasárnapig!

Nézd meg galériánkban a heti gyors, laktató fogások receptjét!


Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Nyári ötletek, amikkel feldobhatod a főztöd:

Legújabb receptek

Gesztenyekrémes keksztekercs

Keksztekercs, kókusztekercs, kókuszgolyó - mind hasonló téma, mégis mindegyik egy kicsit más. Most a keksztekercs gesztenyekrémmel és kókusszal elegyedik. Mi ezt a kombót is imádjuk.:) ...

Turbolyás varenyiki

A varenyiki nagy kedvencem. Darált hússal, húsos szalonnás burgonyával szoktam tölteni. Most a kapor helyett a saját kertemből való turbolyával készítettem el, nem utoljára. Keverhető a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zöldborsófőzelék 1.

Megérkezett a piacokra a zsenge tavaszi zöldborsó. Imádom. Leves múlt héten már készült belőle, most a főzelék a soros. A hagyományos verzió. Legalább is számomra, mert többek ...

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...