5 vacsora téli mélabú ellen

Indítsuk el az újabb hetet! Most már nyakig benne vagyunk a januárban, talán ismét fellelkesülünk a főzés gondolatától, miután az év végén minden lehetséges variációban készítettünk fogásokat. Újra itt a vacsoramenü, mely továbbra is egyszerű, gyors finomságokkal hivatott megkönnyíteni a hétköznapi estéket!

{ GALÉRIA = title:5%20vacsora%20t%C3%A9li%20m%C3%A9lab%C3%BA%20ellen!, 0,1,2,3,4 }

Csütörtökre egy fokhagymás-tejes tökfőzeléket választunk, a szerdai császármorzsázás után egy levezető fogás esik a legjobban, így feltétet sem ajánlunk hozzá, de aki képtelen elképzelni a főzeléket mondjuk fasírt nélkül, az persze süssön pár húspogácsát mellé. Péntekre édeskömény-salátával készülünk: télen is oda kell figyelni, hogy nyers zöldségek is jussanak a szervezetünkbe, a testünk és az egészségünk legfontosabb őrei ők! Szokatlan, ugyanakkor ellenállhatatlan ízkombinációt alkothatunk majd a narancs és az édeskömény házasításával.

Pogácsára fel! >>

Finom falatok a sípályák mellől >>

Süss otthon kenyeret! >>

Címlapról ajánljuk

Húsvéti sütik gyerekeknek

A legkisebbekre is gondoljunk húsvétkor, akiknek jó, ha egy kis cukisággal vagy kedves formai trükkel adjuk el a süteményeket. Szerencsére a nyuszi segít húsvéti sütit választani a gyerekeknek!

Nosalty

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!