26 év után újabb dobással jelentkezik a Jóbarátok sorozat

Elkészítenéd Phoebe nagymamájának csodakekszét, vagy mindig is vágytál egy Rachle-féle húsos trüffelre? Hamarosan te is kipróbálhatod a sorozat ikonikus receptjeit. 

Sajnos a koronavírus-járvány miatt még nem tudni, mikor láthatjuk újra egy képernyőn a Jóbarátok szereplőit, a sorozat rajongói szerencsére nem maradnak muníció nélkül, szeptemberben ugyanis piacra dobják a hivatalos Jóbarátok szakácskönyvet, amelyben a sorozatban feltűnt legjobb receptek is feltűnnek majd - írja a 24.hu.

via GIPHY

A 90 receptből álló könyvet Amanda Yee séf közreműködésével adják ki, az összeállításban pedig egyszerre jelennek majd meg a sorozatban látott főfogások, desszertek és italok is.

A Buzzfeed értesülései szerint olyan receptek is lesznek a könyvben, amelyet konkrét jelenetek ihlettek.

via GIPHY

Hamarosan megtudhatjuk, mitől volt olyan jó az a bizonyos sajttorta, amit Rachel és Chandler még a földről is hajlandóak voltak megenni, illetve az sem lesz többé titok, mi minden került Rachel húsos trüffel kreációjába, a szakácskönyv által ugyanis még a sorozat legbizarrabb ételét is elkészíthetjük.

via GIPHY

Február elején maguk a szereplők jelentették be, hogy az HBO Max-nak köszönhetően újra összeáll a hat jóbarát egy epizód erejéig, a koronavírus miatt azonban jócskán el kellett napolni a forgatásokat és így a bemutatót is. Az addig is vigasztaló ajándékként szolgáló könyv négy hónap múlva, szeptember 22-én jelenik majd meg Amerikában, nem mellesleg 26 éve éppen ezen a napon mutatták be a sorozat első részét.

A legnagyobb rajongók már most lecsaphatnak a könyvre, az Amazon oldalán már megkezdődött az előrendelés.

Ezeket olvastad már?

címlap Warner Brothers Television

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek