2 limited edition jegeskávé-kapszulát dobott piacra a Nespresso

A Nespresso kávészakértői idén is két új jegeskávé-különlegességet készítettek, melyeket az ausztrál nyár hangulata ihletett - új, limited edition kapszulák!

A Nespresso két kényeztető, Limited Edition kávékeveréket alkotott az idei nyárra is, melyek valódi íze jéggel párosítva bontakozik ki igazán.

Próbáld ki a Limited Edition Long Black Over Ice kapszulát, amely frissítő, gyümölcsös és virágos aromájú, amerikai és kelet-afrikai kávéfajtákból készült. A kávé élénk, vibráló karakterét gondosan megőrzi az enyhe pörkölés, aromavilága pedig lehetővé teszi, hogy ízletes kávélimonádét készíthessünk belőle.

Kávés finomságainkat itt találod!

Jobban kedveled a kényeztető, desszertnek is beillő kávéitalokat? Kóstold meg a Limited Edition Flat White Over Ice kávékapszulát, amelynek sötétebb pörkölése erőteljes, fűszeres aromákat rejt. A kávés finomság készítése során először a tejet öntsd a jégre, s csak ezután koronázd meg az alkotást a kávéval – kész is a sima, krémes textúrájú, gazdag aromájú ital!

A Nespresso most a gourmet ízesítő szirupok gyártójával – a Moninnal – együttműködve 50 ml-es kiszerelésben kínálja a márka vaníliás, karamellás és kókuszos ízesítőit, amelyek tökéletes kiegészítői bármely kávéreceptnek.

PRÓBÁLD KI A NESPRESSO JEGESKÁVÉ RECEPTJEIT:

Frissítő Kávélimonádé

Elkészítés:

• Tegyél 4 db nagy jégkockát egy Nespresso receptes pohárba, és önts rá 40 ml, 100%-os ananászlevet!• Adj hozzá további 80 ml, lehetőleg hűtött szénsavas ásványvizet úgy, hogy a keverék ne fedje el a jégkockákat!• Ízesítsd az italt 5 ml Monin kókuszsziruppal!• Végül főzz le egy Limited Edition Long Black Over kávét a jég tetejére (Ristretto méretben, 25 ml)!

Flat White Over Ice

Elkészítés:

• Tegyél 4 db nagy jégkockát egy Nespresso receptes pohárba, majd tölts rá 120 ml hűtött tehéntejet úgy, hogy a keverék ne fedje el a jégkockákat!• Készítsd el a Limited Edition Flat White Over Ice kávét a jég tetejére (Ristretto méretben, 25 ml)!• Ízlés szerint adj hozzá a Monin vaníliás, karamellás és kókuszos ízesítőiből!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek