19 oltári konyhai kütyü gyerekeknek!

Nehezen csúszik le a spenótfőzelék? De már a reggeli gabonapehely is unalmasan egyhangú a gyereknek? Ne emészd magad, inkább dobd fel az étkezését egy szórakoztató kütyüvel!

A 24 brilliáns konyhai kütyünk és a 21 konyhai szerkentyűnk mellett léteznek olyan eszközök is, amik nem csupán minket, de a gyerekeinket is szórakoztathatják a konyhában. Velük vége az egyhangú és unalmas tízóraiknak, hiszen melyik lurkó ne lelkesedne egy fagyikészítő labdáért vagy egy müzlis tányérért, amivel még kosarazni is lehet a reggeli közben? Maradj nyugodt, itt van 19 zseniális konyhai találmány, amikkel játék és móka lesz a gyerekkel az étkezés!

Ha érdekelnek a konyhai szerkentyűk, ezt is nézd meg!

25+1 újkeletű konyhai kütyü és masina

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Nosalty

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!