Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

17 ellenállhatatlanul finom pörkölt

A magyar konyha egyik oszlopos tartópillére - mindegy, hogy csirkéből, marhából, birkából, vagy éppen zöldségből készítjük. Nekünk ez a 17 a mostani kedvencünk!

Pörkölt, paprikás és gulyás – három nagyon hasonló technikával készülő étel, amelyek a magyar konyha legtipikusabbjai. Pörköltből lehet talán a legtöbbet kihozni: nemcsak a hús és a zöldség variálható, kínálhatjuk főtt krumplival, galuskával, kenyérrel, savanyúsággal, és egy jó tucat magyaros ételnek az alapját is képezi. Ha nem is esszük minden nap, néha nagyon jól tud esni egy jól elkészített pörkölt – nézzük 17 kedvencüket!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Hobbychef
Hobbychef / Hobbychef Sat, 2016-11-05 20:24

Hiába kattintok, nem történik semmi. Nem lenne egyszerűbb egymás után megmutatni a fotókat? Akkor legalább lehetne látni az ételeket.