Pörkölt, paprikás és gulyás - három nagyon hasonló technikával készülő étel, amelyek a magyar konyha legtipikusabbjai. Pörköltből lehet talán a legtöbbet kihozni: nemcsak a hús és a zöldség variálható, kínálhatjuk főtt krumplival, galuskával, kenyérrel, savanyúsággal, és egy jó tucat magyaros ételnek az alapját is képezi. Ha nem is esszük minden nap, néha nagyon jól tud esni egy jól elkészített pörkölt - nézzük 17 kedvencüket!
17 ellenállhatatlanul finom pörkölt
-
1 /17 Bográcsos marhalábszár pörkölt
-
2 /17 Vörösboros őzpörkölt
-
3 /17 Vegyes gombapörkölt
-
-
4 /17 Szarvaspörkölt bográcsban
-
5 /17 Áfonyás-vörösboros vaddisznópörkölt
-
6 /17 Pikáns zöldséges szójapörkölt
-
-
7 /17 Laskagombás paprikás csirke
-
8 /17 Borjúpaprikás ahogy Belgakonyha készíti
-
9 /17 Pacalpörkölt Márti konyhájából
-
-
10 /17 Flamand pörkölt A'la Atya konyhájából
-
11 /17 Gombapörkölt kuszkusz körettel
-
12 /17 Csirkepörkölt sárgarépás tésztával
-
-
13 /17 Vörösboros marharagu parmezángombóccal
-
14 /17 Dél tiroli marhapörkölt
-
15 /17 Tárkonyos nyúlpaprikás
-
-
16 /17 Lekváros gombapörkölt tejszínhabbal és túrós csipetkével
-
17 /17 Zöldbabpörkölt orsókával
Hozzászólások (1)
Hiába kattintok, nem történik semmi. Nem lenne egyszer?bb egymás után megmutatni a fotókat? Akkor legalább lehetne látni az ételeket.