17 ellenállhatatlanul finom pörkölt

A magyar konyha egyik oszlopos tartópillére - mindegy, hogy csirkéből, marhából, birkából, vagy éppen zöldségből készítjük. Nekünk ez a 17 a mostani kedvencünk!

Pörkölt, paprikás és gulyás - három nagyon hasonló technikával készülő étel, amelyek a magyar konyha legtipikusabbjai. Pörköltből lehet talán a legtöbbet kihozni: nemcsak a hús és a zöldség variálható, kínálhatjuk főtt krumplival, galuskával, kenyérrel, savanyúsággal, és egy jó tucat magyaros ételnek az alapját is képezi. Ha nem is esszük minden nap, néha nagyon jól tud esni egy jól elkészített pörkölt - nézzük 17 kedvencüket!

Hozzászólások (1)

Hobbychef

Hiába kattintok, nem történik semmi. Nem lenne egyszer?bb egymás után megmutatni a fotókat? Akkor legalább lehetne látni az ételeket.

Címlapról ajánljuk

Van-e új a nap alatt? 6 izgalmas új étterem a...

A balatoni gasztronómia évről évre egyre színesebb képet mutat. Míg minden szezonban nagy port kavarnak az aktuális szállás-, strandbelépő- és lángosárak, nem telik el év figyelemreméltó új helyek bejelentkezése nélkül. Hat új hely hat különböző stílusban, avagy csúcsgrill, Bíró Lajos-féle óriási rántott hús és kultúrbüfé a Balaton körül.

Nosalty

További cikkek