17 ellenállhatatlanul finom pörkölt

A magyar konyha egyik oszlopos tartópillére - mindegy, hogy csirkéből, marhából, birkából, vagy éppen zöldségből készítjük. Nekünk ez a 17 a mostani kedvencünk!

Pörkölt, paprikás és gulyás - három nagyon hasonló technikával készülő étel, amelyek a magyar konyha legtipikusabbjai. Pörköltből lehet talán a legtöbbet kihozni: nemcsak a hús és a zöldség variálható, kínálhatjuk főtt krumplival, galuskával, kenyérrel, savanyúsággal, és egy jó tucat magyaros ételnek az alapját is képezi. Ha nem is esszük minden nap, néha nagyon jól tud esni egy jól elkészített pörkölt - nézzük 17 kedvencüket!

Hozzászólások

Hobbychef

Hiába kattintok, nem történik semmi. Nem lenne egyszer?bb egymás után megmutatni a fotókat? Akkor legalább lehetne látni az ételeket.

Címlapról ajánljuk

Egy valamire azért mégis jó lehet a halolaj-kapszula

A halolajas étrend-kiegészítőkre korábban azt mondták, megelőzhető velük az agyműködés romlása – egy komoly amerikai kutatás azonban kimutatta, hogy nincs semmiféle összefüggés a kapszulák szedése és az agyi leépülés között. Egyvalamire azonban talán mégis jók ezek az étrend-kiegészítők: egy kutatás szerint csökkenthetik a mellrák kialakulásának kockázatát.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek