1 éves lett a Sao!

Egy éves lett a Sao, a belváros felakapott ázsiai falatozója - a születésnapon pedig az étlap legújabb fogásait is megkóstolhattuk! 

A Sao egy évvel ezelőtt nyitott - szülei, a divatvilágból ismert Tuan, Phuong és Tao egy vietnámi - kínai fúziós konyhát hoztak létre a Gozsdu udvar szívében. A hely egy év után is folyamatos telt házzal működik, így volt ok az ünneplésre.

Az esemény megünneplésére összegyűltek nemcsak egy remek buliban vehettek részt, de megkóstolhatták az új étlap néhány darabját is.

A kóstolásra kínált új darabok mind egyszerű, kifinomult, különlegesen elkészített fogások voltak - olyanok, amit a legtöbb igényes ázsiai étteremben megtalálhatunk, de megvan bennük az a kis csavar, ami miatt a Sao vendégei rendszeresen visszajárnak az étterembe.

Kaptunk mini csirkenyársakat ázsiai fűszerezésű mártogatóssal, bundázott rákfalatkákat, mini tavaszi tekercseket, rákszirmon tálalt friss salátát rengeteg ropogós zöldséggel, és algába csomagolt fűszeres húsnyársakat - nekem személy szerint az utolsó kettő volt a kedvencem - biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi Saozáskor sem fogom tudni őket elkerülni.

Amellett, hogy megkóstolhattuk az új őszi menü darabjait, még egy valódi ázsiai stílusú gyümölcsválogatásból is szemezgethettünk - ha valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nem ízlett volna az étel, a gyümölcskínálat mindenképpen kárpótolt volna. Ha kedvet kaptatok, akkor irány a most már egy éves Sao - kóstoljátok végig az új étlapot, most sem fogtok benne csalódni!

A Sao-ról még több információt itt találsz

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek