Nagyon jól csengett a neve! Elsőre megfogott, és nem eresztett :-)
Nagyon finom lett, biztos sokszor el fogom készíteni.:-)
Hargitai György receptje, köszönöm!
Nagyon jól csengett a neve! Elsőre megfogott, és nem eresztett :-)
Nagyon finom lett, biztos sokszor el fogom készíteni.:-)
Hargitai György receptje, köszönöm!
Hozzászólások (50)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. február 20-án kiemeltük cikkünkben: Top 9 szaftos sajtos húsétel, ami egy óra alatt elkészül
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 21-én kiemeltük cikkünkben: 24 csodálatosan omlós karácsonyi húsétel
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2017.10.03. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Hányszor emelitek még ki mostanában?????? Mert nem ez volt az első, de nem is a második!!!!
Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2017.05.02. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu
Elkészítettem, oldalamon megjelent, de megjelöltem, hogy tiéd és ez az eredete.
Finom lett. :)
http://www.deguszta.com/index.php?option=com_garyscookbook&Itemid=60&fun...
Örülök, hogy ízlett!
Köszi, hogy megjelöltél a blogodban, mint " receptgazda " ! :)
Üdv:-) Vici
Ez természetes!
Én meg a receptet köszönöm. :)
Nálunk minden husi sütőzacskóban sül. Ezek is abban sültek. Nem ragadt le. Szépen megpirult. Nagyon jót ettünk belőle. Köszönöm a receptet:)
Ma elkészítettem a husit. A legjobb teflonos serpenyőbe sütöttem amit előzőleg felmelegítettem az olajjal együtt, úgy raktam bele a husit. Az íze fenomenális, de sajnos lejött róla többé-kevésbé a bevonat. Azért így nem tenném a vendégek elé.
Megsütöttem ma a labancpecsenyét, és az egész családnak nagyon ízlett. Köszönöm a receptet.
Kedves margyika!
Nagyon szívesen, és örülök, hogy sikered volt vele! :)
Boldog új évet kívánok!
Üdv:-) Vici
Kedves Vicikó!
Tegnap a labancpecsenye került az ünnepi asztalra. Nagy sikere(d) volt.
Isteni finom, és nagy előnye, hogy viszonylag gyors,előkészíthető, és frissen tálalható.
Szerintem érdemes a teflonos tepsiben sütni. Nem ragadt le,mindkét oldala gyönyörű aranybarnára sült!
Nagyon szépen köszönöm az ötletet, biztos a többi receptedet is kipróbálom,szép sorban!
Puszi: Zsófi
Kedves Zsófi!
Igazán nagyon örülök, hogy az ünnepi asztalra került a receptem alapján elkészült sülted! És, hogy még nekem is sikerem volt...?! :-))))) Hát mit is mondjak?
Igen, a teflonos tepsi biztos megoldás.
Én pedig köszönöm, hogy visszajeleztél, és elmondtad a véleményed! :-)
Csak hajrá a kipróbálásokkal! :-)))
További szép Karácsonyt kívánok Neked és családodnak is!
Üdvpuszi:-) Vici
Szia!Szerinted karajból készítve,mennyivel változna a sütési idő??Csak mert a férjemnek a száraz húson kivül minden más felejtős,viszont ez nagyon ízlene neki :/ :) Köszi előre is.
Szia!
Úgy gondolom, hogy valóban valamivel rövidebb idő elég a sütésre, ha karajból készíted.Szerintem kb 15-20 perc között biztos megsül, és még nem szárad ki
De ha ajánlhatnék valamit: akkor én biztos combból készíteném, mert nem lenne olyan száraz, mint mondjuk karajból, és az is ugyanolyan színhús. De azt is ki kell klopfolni, ugyanúgy, mint a karajt és a tarját kellene!
Remélem ízleni fog Nektek is!
Üdv:-) Vici
Isteni finom! Örülök, hogy rábukkantam a receptre! :)
Kedves Vicikó!
Ma elkészítettem a labanc-kurucot. Mikor megfordítottam a bunda a tepsi alján maradt. :( A másik fordításnál is....majdnem kopaszak lettek. Van ötleted mit ronthattam el?
Amúgy nagyon finomak, csak csúnyák.
Kösz: Ildikó
Szia Ildikó!
Jajj, hát megkopaszodtak szegények. Sajnálom. :(
Nekem a sütőmhöz egy tapadásmentes bevonatú tepsim van, abban nem ragadtak le, és viszonylag jól rajta maradt a bunda.
Teflon bevonatú tepsit ajánlanék egyébként, amit be kell némileg zsírozni, olajozni.
Üdv:-) Vici
Ez ám a gyors válasz:)) Köszönöm.Délután olvastam a hsz-eket,ott írta valaki a sütőpapírt. Mit szólsz hozzá? Vagy az lesz az egyszerűbb ha veszek teflontepsit, azt hiszem. A hús egyébként szupi, páromnak is nagyon ízlett.:) Kopaszon is :)
További szép estét kívánok: Ildikó
Tudod, az okoskütyük korában ..... minden gyorsabban megy! :-)))
Remélem a teflonosban jól fog sikerülni! Óvatosan fordítva... stb.
Érdekes lehet a sütőpapír is, én is ki fogom majd próbálni, mert jó ötlet, és lehet hogy kevesebb zsiradék is elegendő alá. ( Mondjuk én eddig sem tettem sokat )
Örülök, h ízlett..! :)
Szép hetet Neked!
Üdv:-) Vici
Kedves Vici!
Ne haragudj, még egy kérdésem van. Átsül ez alatt a 20-25 perc alatt a husi, és nem is kell előtte valameddig alufólia alatt sütni, vagy serpenyőben elősütni sem, jól látom? Köszi előre is,
üdvözlettel Daniella
Kedves Daniella! Nem kell mást csinálni a hússal - ha, megbízható és jó a sütőd - átsül ennyi idő alatt. Köretnek esetleg sima krumplipürét lehetne, vagy van egy a receptjeim között, krumplipüré pinkben című, amit ajánlanék. Ez utóbbi, egy céklás-tormás tejszínes. Nagyon finom és mutatós is egyben. (Amennyiben szeretitek a céklát.) Boldog szülinapot az ünnepeltnek! Bocsánat, remélem nem késtem el a válaszommal, csak éppen beteg vagyok. Üdv.Vici
Kedves Vici!
Nagyon szimpatikus :) a recepted, pláne, hogy kifejezetten kerestem valamit, amit kis családi szülinapozásra főzhetnék/süthetnék most vasárnap. Az már csak hab lesz a tortán, hogy az ünnepelt (párom nővére) és a párom családneve: Labanc! :) A kérdésem az, hogy Te milyen körettel készítetted? Vagy milyen krumplis köretet tudsz elképzelni hozzá? Azért lenne jó krumplis, mert lehet, hogy lesz még gönyölt rakott kel, és az ugye rizses. Köszönöm előre is,
üdvözlettel Daniella
Szia!
Tegnap a labancpecsenyédet sütöttem meg a férjemnek a szülinapjára. Nagyon finomra sikerült és az elkészítése sem bonyolult! Köszi a receptet, máskor is étlapon lesz! Üdv: Andi
Nagyon finom lett. Ez volt ma az ebéd és fantasztikus volt. Bár nekem egyik-másik húsból kifolyt a sajt. Amikor a hús kisült kiszedtem, és a kifolyt szaftos sajtba beleforgattam a külön kisütött újkrumplit. Biztos többször terítéken lesz. Köszönöm.
Kedves Vicikó! Ma végre megcsináltam a labancpecsenyét ebédre a recepted szerint. Nagyon nagyon finom volt. Omlós, nem száradt ki, puha volt a hús. Az íze is csodálatos volt.Köszi a receptet.
Szia Zsuzsa!
Bocs, hogy csak most válaszolok Neked is, de az idő nagy úr! Mindig kevés...
Szóval, nagyon örülök, hogy ízlett a pecsenye...! :-) Nagyon szívesen, és én is köszi, hogy vissza is jeleztél!
Üdv:-) Vici
Kedves Viciko! Sutopapirral belelt tepsiben is suthetem? Nagyon jol hangzik a recept, hamarosan e is fogom kesziteni! Udv, Orsi
Szia Orsi!
Igen, valószínű úgy is jó lesz, mert arra nem tapadna le a szelet. Egyébként sütés közben enged ki a zsírjából, az is segít. :-)
Kíváncsi vagyok, hogy ízlett, ha majd elkészíted?!
Üdv:-) Vici
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Kedves Viciko!
Jol hangzik es jol is nez ki! Ha a sajtot elhagyom (mert allergias vagyok az osszes tejtermekre) es helyette fustolt kolbaszt teszek es persze a sonka is megy bele, akkor en is megehetem!!! Ekkor viszont mar nem labbancpecsenye lesz a neve :D
Imadom a sajtot , de sajnos ez az imadat platoi :/
Koszi a receptet, jo otletet adtal !!!!!!
Kedves Zsubidoo! Van tejmentes sajt is, pl. Magyarországon a Csízió névre hallgató is ilyen, próbáld ki ilyen sajttal, nehogy kimaradj a jóból! :)
Jajj, de jó ezt én sem tudtam, én is keresni fogom! :) Köszi!
Nagyon szívesen! :)
kedves Cica!
Koszonom a tanacsot, keresni fogom.
:)
Nagyon szívesen! :)
Szia zsubidooo!
Igazán nincs mit, biztos a kolbászos változat is finom lesz! :-)
De jó! Limerick-ben laknak az egyik legkedvesebb barátaink.
Szép hétvégét Neked!
Üdv:-) Vici
Koszi, szep hetveget Neked is !!!
Zsubidooo
Ez nagyon guszta!!Gyorsan el is mentettem,köszönöm a receptet! :)
Üdv : angelaa
Nem is kell letakarnom sütés közben?Nem ég meg???
Annyira guszta!
Szia!
Nem kell letakarni, de feltétlenül legyen a szeletek alatt zsiradék, -de nem sok - ill. a tepsi felülete legyen olajos, zsíros. Akkor nem ragad rá a lisztes felülete.
Nagyon finomra megsül, nem ég meg, biztos lehetsz benne! ;-)
Üdv:-) Vici
Szia Vici!
Köszönöm a gyors választ!!
Holnap vendégek jönnek és ezt terveztem!
Üdv:Betti
Ha van teflon bevonatú tepsid, akkor abban süsd!
Nekem a sütőmhöz van saját nem teflonos, de valami spéci bevonatos, abban nem ragadt le.
De így is kell a vékony zsiradékréteg a szeletek alá!
Remélem jól sikerül, és ízleni fog mindenkinek! :-)
Írd majd meg, hogy milyen lett, ha lesz kedved!
Szép hétvégét kívánok!
Vici
Jaj de jó! Mentve. :D
Éva-Anyóca
Kedves Éva!
Ez tényleg jaj, de jó volt!
Puszi: Vici
Ez valóban nagyon finom, mi is ismerjük, szeretjük, de nálunk kuruc néven fut:-))
Kurucpecsenyeként:-)
Milyen jó??? A kuruc még jobban is hangzik, nekünk magyaroknak! :-)
Üdv:-) Vici