hozzászólások

leírás

 
A finomlisztnél jobb sikértartalmú búzaliszt, amelynek BFF-55 a sütőipari kódja és kétszer fogós lisztnek is nevezik. Felhasználható gyúrt tészták, galuska, panírok, sütemények készítéséhez. Előfordul, hogy a legjobb eredményt a finomliszt és rétesliszt keverése adja. A magyar háziasszonyokra jellemző, hogy szívesebben használnak finomlisztet. Receptek elkészítésekor érdemes meggyőződni róla milyen lisztben értendők a mennyiségek, mert a rétesliszt kevesebb vizet vesz fel.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, sötét, hűvös helyen.

Rétesliszt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!