hozzászólások

leírás

Édeskés ízű, jellegzetes illatú zöldség. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagabb, mint közeli rokona, a sárgarépa. Levesekhez és sült húsok mellé köretnek használhatjuk.
Emellett gyökerét szintén kipréselhetjük gyümölcscentrifugán, és levét hozzáadhatjuk más zöldségek (pl. sárgarépa) és gyümölcsök (pl. alma) levéhez. Annál is inkább, mert fokozza az emésztőrendszer működését, gyógyítja a gyomorbetegségeket és kiváló étvágygerjesztő.

mikor vegyem

Ősszel-télen van a szezonja.

hogyan tároljam

Hűtőben való tárolást igényel, ily módon körülbelül egy hétig felhasználható marad.

Fehérrépa alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!