10 tavaszhívogató medvehagymás és újhagymás leves

A hideg tavaszi időben melegítsétek fel magatokat levessel. Készítsétek friss medvehagymából, vagy korai újhagymából. Nem csak olcsó, de finom megoldás is ebédre.

  1. 1.

    Fehérboros-sajtos medvehagyma-krémleves

  2. 2.

    Tejszínes chilis medvehagymás hagymaleves

  3. 3.

    Mentás újhagymaleves petrezselymes grízgaluskával

  4. 4.

    Háromhagymás leves

  5. 5.

    Medvehagyma-krémleves Zsuzsamama konyhájából

  6. 6.

    Újhagyma-krémleves

  7. 7.

    Egyszerű medvehagyma-krémleves

  8. 8.

    Medvehagymás csicsókakrémleves

  9. 9.

    Tavaszi hagymaleves

  10. 10.

    Medvehagymás krumplikrémleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek