Villámgyors falatok karácsony előtt

A szerkesztőségbe érkezett finomságokat tartalmazó csomagból rengeteg mindent tudtunk volna készíteni - ez a kettő a karácsony előtti rohanásban tökéletes és gyors megoldás!

Tortillalapok, pestó, lazac, magos mustár, kagyló - csak pár tétel abból a két csomagból, amit a szerkesztőség kapott múlt héten a Glatz Hungary Kft-től. A termékek nem is érkezhettek volna jobbkor. A nagy karácsonyi rohanásban nekünk is kevesebb időnk van főzni, így örömmel fogadtuk ezeket az alapanyagokat, amelyekből gyorsan össze lehet dobni egy finom ebédet vagy vacsorát. Az év végi hajrá és két ajándékbeszerző körút között nagyon nehéz valami finomat és egészségeset összehozni, pedig ilyenkor is fontos, hogy ne csak kekszeket majszoljunk az íróasztalnál ülve. Sőt, mivel a karácsonyi hajrá után a szilveszteri bulik kora jön hamarosan, olyan ételeket készítettünk belőle, amelyek bármilyen buliban vagy vacsorán megállják a helyüket az év utolsó napján.

Pikáns tonhalkrém

Excelsior tonhal konzerv + joghurt + Lakeshore magos mustár + kapribogyó +lime + Mexifoods tortillalap

Pikáns tonhalkrém

A tonhalból, kapribogyóból és pikáns magos mustárból rögtön egy gyors halkrém jutott eszünkbe. Ha valakinek van kedve, tehet bele egy kis kaprot is! Külön jól jött hozzá a csomagban talált tortillalap, amibe bele is göngyölhettük volna a krémet, hogy felvágva csinos kis tekercseket kapjunk, de inkább csak megpirítottuk, és így tunkoltuk ki a halkrémet.

Lazacos-pestós tésztasaláta

Filippo Berio pasto + tészta + Dani lazackonzerv + citrom + bazsalikom

Lazacos pestós tésztasaláta

Mi lehet gyorsabb a pestós tésztánál? Kicsit gondolkoztunk, hogy a szárított paradicsomos vagy a sima genovai változatot bontsuk ki, de mivel el kellett használnunk az utolsó pár levél bazsalikomunkat, így a második mellett döntöttük. A rámorzsolt lazac csak különlegesebbé tette ezt a pofonegyszerű, de mennyei tésztaételt! Frissen is fogyaszthatjuk, de jól lehűtve még jobban kijönnek az ízek.

Köszönet a Glatz Hungary Kft-nek! Még több terméket az oldalukon találtok.

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

http://www.mindmegette.hu/olcso-de-lenyugozo-karacsonyi-menu-48284

Címlapról ajánljuk

További cikkek