Vicces gyerekkori fotók felnőtt szereplőkkel

Három testvér felnőtt fejjel újra elkészítette legjobb gyerekkori fotóit - az eredmény nagyon viccesre sikerült.

A három fiú karácsonyi ajándéknak szánta az anyukájuknak a mókás képeket, és biztos vagyok benne, hogy a siker nem maradt el. A vicces fotók elkészítésében az apukájuk és a 95 éves nagymamájuk is a segítségükre volt, és igyekeztek az eredeti képeken látható tárgyakkal, ruhákkal és főként arckifejezésekkel megidézni gyermekkoruk pillanatfelvételeit. Nos, így fest három felnőtt férfiember, amikor a 20 évvel korábbi bőrükbe próbálnak bújni - például a fürdőkádban.

Olvastad már?

Ezt főzik a világ nagymamái!

Olvastad már?

Iskolai menzák ebédjei a világ körül

(via Bored Panda)

Hozzászólások (5)

dadimami

Nagyon aranyosak! 10, 20 év múlva meg lehet ismételni újra, jó kis sorozat lenne.

Törölt felhasználó

A nagyis kep nagyon meghato :) meg amikor az apukajukkal vannak! Es hogy a regi jatekaik megmaradtak, a regi butorok! Az nagyon jo lehet :)

buszsuzsa

GRATULÁLOK NAGYON TETSZIK ARANYOSAK VAGYTOK <3

3masmama

Fantasztikus!!!!

Hasznos Virág

Tökéletes. Nagyon tetszik.-))))) Vira

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek