Új rozsdamentes acél kenyérsütő

A Sana szó latin eredetű, jelentése gyógyítani. Ez a Sana termékek küldetése is, olyan egészséges ételek elkészítését segíteni, melyek gyógyítják a testet.

A Sana gyümölcspréseket már többször bemutattuk ezen az oldalon is. Mostanában kevesebb szó esik a házi kenyér készítésről, pedig nagyon fontos, hogy valódi magokból és gabonákból készült, adalékanyagoktól mentes kenyeret együnk.

A Sana termékcsaládban nemcsak házi malom található, amivel frissen őrölhetjük a gabonát a kenyér- vagy tésztakészítéshez, hanem egy olyan rozsdamentes acél kenyérsütő is, amivel házilag készíthetünk kovászt és kovászos kenyeret.

Mitől különleges ez a kenyérsütő? Hiszen a műszaki áruházak polcai tele vannak ilyen készülékekkel. Először is az alapanyagok: rozsdamentes sütőtál és dagasztóhorgok, melyet egészségügyi berendezéseknél is használnak. A második a programozhatóság: a dagasztási, kelesztési és a sütési folyamat minden lépése egyedileg programozható, hiszen a különböző alapanyagok eltérő hosszúságú és hőmérsékletű beállítást igényelnek.

A harmadik a kiegészítők széles köre: a Sana Smart Exclusive kenyérsütőhöz üvegfedő (a jobb kenyérállagért), digitális multifunkcionális hőmérő, bagettsütő, tempeh-szett (sajtkészítő) is jár, és nemcsak kenyérsütéshez használhatjuk, hanem lekvár, joghurt, sajt vagy sültek készítéséhez is!

Tudj meg többet a Sana termékekről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...