Új rozsdamentes acél kenyérsütő

A Sana szó latin eredetű, jelentése gyógyítani. Ez a Sana termékek küldetése is, olyan egészséges ételek elkészítését segíteni, melyek gyógyítják a testet.

A Sana gyümölcspréseket már többször bemutattuk ezen az oldalon is. Mostanában kevesebb szó esik a házi kenyér készítésről, pedig nagyon fontos, hogy valódi magokból és gabonákból készült, adalékanyagoktól mentes kenyeret együnk.

A Sana termékcsaládban nemcsak házi malom található, amivel frissen őrölhetjük a gabonát a kenyér- vagy tésztakészítéshez, hanem egy olyan rozsdamentes acél kenyérsütő is, amivel házilag készíthetünk kovászt és kovászos kenyeret.

Mitől különleges ez a kenyérsütő? Hiszen a műszaki áruházak polcai tele vannak ilyen készülékekkel. Először is az alapanyagok: rozsdamentes sütőtál és dagasztóhorgok, melyet egészségügyi berendezéseknél is használnak. A második a programozhatóság: a dagasztási, kelesztési és a sütési folyamat minden lépése egyedileg programozható, hiszen a különböző alapanyagok eltérő hosszúságú és hőmérsékletű beállítást igényelnek.

A harmadik a kiegészítők széles köre: a Sana Smart Exclusive kenyérsütőhöz üvegfedő (a jobb kenyérállagért), digitális multifunkcionális hőmérő, bagettsütő, tempeh-szett (sajtkészítő) is jár, és nemcsak kenyérsütéshez használhatjuk, hanem lekvár, joghurt, sajt vagy sültek készítéséhez is!

Tudj meg többet a Sana termékekről itt!

Címlapról ajánljuk

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

Nosalty

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!