Tuti tippünk van Pünkösdre!

És nem csak a levegőbe beszélek!  Mutatom is, rögtön hová lesz érdemes elmenni.

Ugye Ti is ott voltatok az első Tokaji Termelői Találkozón? Emlékeztek, milyen jó volt a Gigerliben? Kinn a kertben, napsütésben, vagy az öreg diófa alatt. A borok, kávék, sajtok, kencék és pálinkák, amiket akkor kóstoltunk. Na meg persze a jó társaság is, ami ugyanolyan olyan fontos, mint a jó alapanyag. Abból pedig nem volt hiány, mint ahogyan most sem lesz.

Jó hírem van, itt a Tokaji Termelői Találkozó 2.! És ha az előzőt kihagytad, akkor most Pünkösdkor második nekifutásra mindent bepótolhatsz, amit eddig elmulasztottál. Sőt, készülj a még több ízre és nagyobb adag napsütésre, mókára, kacagásra és a kakukkfű illatú tiszta levegőre, amit szinte harapni lehet.

Borászok, akik kóstoltatnak: Vissy, Jakab, Budaházy, Szóló, Homonna...Gasztro: Gigerli, Öshonos Delikát és még sokan mások!

És így alakul a mostani találkozó programja. Kattints!

És, hogy nézett ki mindez legutóbb? Valahogy így, kattints!

Mi ott leszünk. Gyertek Ti is!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Lakos Benedek

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...