Tuti tippünk van Pünkösdre!

És nem csak a levegőbe beszélek!  Mutatom is, rögtön hová lesz érdemes elmenni.

Ugye Ti is ott voltatok az első Tokaji Termelői Találkozón? Emlékeztek, milyen jó volt a Gigerliben? Kinn a kertben, napsütésben, vagy az öreg diófa alatt. A borok, kávék, sajtok, kencék és pálinkák, amiket akkor kóstoltunk. Na meg persze a jó társaság is, ami ugyanolyan olyan fontos, mint a jó alapanyag. Abból pedig nem volt hiány, mint ahogyan most sem lesz.

Jó hírem van, itt a Tokaji Termelői Találkozó 2.! És ha az előzőt kihagytad, akkor most Pünkösdkor második nekifutásra mindent bepótolhatsz, amit eddig elmulasztottál. Sőt, készülj a még több ízre és nagyobb adag napsütésre, mókára, kacagásra és a kakukkfű illatú tiszta levegőre, amit szinte harapni lehet.

Borászok, akik kóstoltatnak: Vissy, Jakab, Budaházy, Szóló, Homonna...Gasztro: Gigerli, Öshonos Delikát és még sokan mások!

És így alakul a mostani találkozó programja. Kattints!

És, hogy nézett ki mindez legutóbb? Valahogy így, kattints!

Mi ott leszünk. Gyertek Ti is!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

7 nap, 7 étel – Házias, mégis gyors fogások főnek...

A házias ételekről legtöbbször azt gondolhatjuk, hogy azért olyan finomak és komfortosak, mert hosszú időbe telik türelmes-figyelmes elkészítésük. És míg sok esetben ez tényleg igaz, mi most a héten csak az ellenpéldákra fogunk fókuszálni: gyors és házias lesz a konyhai mottónk!