Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Törzshelyet kerestek a nyári szünetre? Egész nyáron vár a Csodák Palotája!

A megújult óbudai Csodák Palotája 5000 m2-es, 2 emeletes játéktérrel várja a családokat nyáron is, a hét minden napján - fedezzétek fel együtt a csodákat! (x)

Lassan beköszönt a nyári szünet, és programokat kerestek erre az időszakra?

Ha a Csopába tervezel látogatást, nem kell figyelned, milyen időjárás lesz, mindenképp jól fogtok szórakozni. Akár egy egész napot eltölthettek a helyszínen, karszalagotokkal ki is mehettek ebédelni, vagy sétálni egyet, és utána visszatérhettek tovább játszani.

Nem kell gondolkodnod, vajon élvezetes e a gyermekednek a Csopa, vagy elég kényelmes e a nagyszülőknek, ugyanis a Csopában minden korosztály garantáltan jól érzi magát. 250 interaktív játékunkat együtt fedezheti fel a család, melyek mellett a kicsik számára is érthető magyarázat szerepel, megadva ezzel a közös tanulás élményét. A Csopa 8 tematikus egységében mindenhol le lehet ülni kipihenni az izgalmakat, illetve a bárban is finom frissítők és szendvicsek kaphatók, ahol interaktív asztalok mellett lehet elfogyasztani ezeket.

Szívesen eltöltenél több napot a Csopában?

Jól éreztétek magatokat, és többször jönnétek el a tudományos játszóházba? Váltsatok havi bérletet, és annyiszor jöttök el ahányszor csak akartok! Az sem baj, ha a gyerekekkel mindig más érkezik, a kísérő személye változhat a havi bérletben!

Ez a sok élmény mind rátok vár!

A Csopa 8 tematikus egysége és kiállítása  250 játékával vár, melyek mind kipróbálhatók. Nem fogsz hinni a szemednek vagy épp a fülednek! Kalandozhattok a Születés világában, piknikezhettek Newton almáskertjében vagy a Mágneses mezőn, megtéveszthetitek elméteket az Illúziók kiállításon, vagy próbára tehetitek agyatokat a Logikai megállónál. Az Űrállomáson átléphetitek bolygónk határait, ha pedig kicsit megpihennétek két játék között, üljetek be egy látványos Science show-ra az Öveges terembe vagy egy 9D vagy Körmozi élményvetítésre!

A Csopa második emeletén a Playbar játéktér pedig olyan kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, amilyennel még nem találkoztatok! Itt a csocsónak 3 oldala van, vagy éppen 8-an is játszhatjátok az XXL-es verzióját, biliárdozni lábbal és labdákkal tudtok és ha leültök egy asztal mellé, az felvillan, és játszani invitál. Egy régészprofesszor, egy orvos vagy a Mester tanítványa bőrébe bújnátok inkább? Válasszatok szabadulószobát érdeklődésetek alapján.

Családi Csopa Csodák nyár elején

Május utolsó hétvégéjén a Buborékoké a főszerep, júniusban pedig a játéké: Családi társasjáték klub, Csocsó és biliárdfoci bajnokság és Apák napi készülődés várja a látogatókat az egymást követő hétvégéken.

Szeretnél egy igazán klassz nyári tábort gyermekednek?

A Csopa az elmúlt évekhez hasonlóan, idén nyáron is 2 turnusban várja a világunk rejtelmeire nyitott 8-12 éves gyerekeket táboraiba. A Szakmák Titkai: Csopa Science & Professions Táborban minden nap más-más hivatás áll a középpontban. A gyerekek szakemberek bőrébe bújva ismerkednek a kutatók, mérnökök, orvosok, agrárszakemberek szakmájával s tudományával. A Best of Csopa Science Táborában pedig az elmúlt két nyár legsikeresebb foglalkozásait próbálhatják ki a jelentkezők.  

Akár napsütésben, akár esőben, vár a Csodák Palotája! Az aktuális programokat és jegyvásárlás menüpontot itt találod!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!