Tortadíszítés nyomtatóval

A különböző konyhai kütyüknek se szeri, se száma, de gyakran bebizonyosodik, hogy egyáltalán nem praktikusak. Kíváncsi vagyok, ez az új tortadíszítő is erre a sorsra jut-e.

Elismerem, tortát díszíteni nem a legkönnyebb tevékenység, biztos kéz kell hozzá, meg egy kis esztétikai érzék sem árt. De azért eddig is boldogultunk vele, ahogy arról a NoSalty-n található rengeteg pompás desszert is árulkodik. Mindenesetre egy fiatal fejlesztőkből álló csoport most egy új kütyüt dolgozott ki, amely forradalmasíthatja a dekoráció művészetét.

A gép a mostanság oly népszerű 3D nyomtatási technológián alapszik, amellyel ma akár már egy működőképes fegyvert is nyomtathat magának az elszánt "barkácsoló". Ebben az esetben azonban a módszer sokkal békésebb felhasználásáról van szó, ahogy az a felvételen is látszik. A Candy névre hallgató printer bármilyen folyékony/félkemény mázat vagy krémet képes a desszertre nyomni, akárcsak egy átlagos habzsák. Előnye, hogy a legbiztosabb kéznél is pontosabban reprodukálja a kívánt mintát. A robotgép memóriájába egy rakás mintát előre betápláltak a tervezők, ám mi magunk is újakkal kísérletezhetünk. A kérdés csak az, hogy tényleg valódi fogyasztói igény kielégítésére született-e a Candy, vagy egy újabb porfogó jelenik csak meg a konyhákban.

{SZAVAZAS}

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!