Tökéletes ajándék karácsonyra: Mesekonyha – Hókifli

Pajkos és Tréfa, a kutyatestvérek kalandjai a legkisebbeket vezetik be a sütés-főzés örömteli világába, ahol nincsenek megoldhatatlan problémák, és a végén finomság kerül az asztalra, mindenki legnagyobb örömére. (x)

A gyerekeknek is van helye a konyhában, és a legtöbbször csak egy kicsit kell nekik segíteni, hogy el tudják végezni a rájuk bízott fontos feladatot, és végül büszkén, önbizalommal telve nézzenek rá a közösen elkészített ételekre.

Pajkos és Tréfa testvérek. Kutyatestvérek. A Dunakanyarban laknak gazdájuknál, a Nagypocakos Embernél, akinek boldogan őrzik a házát. Sok-sok élményben van részük, mindennapjaik boldogan telnek, barátaikkal közösen élik meg nem mindennapi kalandjaikat. Egy nap épp őszbúcsúztató ünnepségre készülnek, amikor egy uzsonnázó vaddisznócsaládba botlanak az útjuk során…

Pajkos és Tréfa kalandjai a legkisebbeket vezetik be a sütés-főzés örömteli világába, ahol nincsenek megoldhatatlan problémák, mindenkinek jut egy fontos feladat, és a végén finomság kerül az asztalra, mindenki legnagyobb örömére. A kutyatestvérek és barátaik kedves, mesebeli világa könnyen belopja magát a gyerekek és a szülők szívébe is.

Bánfalvi Ildi mesekönyve, a Hókifli most karácsonyi akcióban 3490 forint helyett csak 2790 forint, valamint a postai szállítás is ingyenes! Megrendelés a Mesekonyha.hu-n keresztül.

A kutyatestvérek nem csak hókiflit tudnak ám sütni! Kalandjaik a tavasz érkezésével folytatódnak, ezért érdemes feliratkozni a Mesekonyha Facebook oldalára és Instagram csatornájára is!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!