Tökéletes ajándék karácsonyra: Mesekonyha – Hókifli

Pajkos és Tréfa, a kutyatestvérek kalandjai a legkisebbeket vezetik be a sütés-főzés örömteli világába, ahol nincsenek megoldhatatlan problémák, és a végén finomság kerül az asztalra, mindenki legnagyobb örömére. (x)

A gyerekeknek is van helye a konyhában, és a legtöbbször csak egy kicsit kell nekik segíteni, hogy el tudják végezni a rájuk bízott fontos feladatot, és végül büszkén, önbizalommal telve nézzenek rá a közösen elkészített ételekre.

Pajkos és Tréfa testvérek. Kutyatestvérek. A Dunakanyarban laknak gazdájuknál, a Nagypocakos Embernél, akinek boldogan őrzik a házát. Sok-sok élményben van részük, mindennapjaik boldogan telnek, barátaikkal közösen élik meg nem mindennapi kalandjaikat. Egy nap épp őszbúcsúztató ünnepségre készülnek, amikor egy uzsonnázó vaddisznócsaládba botlanak az útjuk során…

Pajkos és Tréfa kalandjai a legkisebbeket vezetik be a sütés-főzés örömteli világába, ahol nincsenek megoldhatatlan problémák, mindenkinek jut egy fontos feladat, és a végén finomság kerül az asztalra, mindenki legnagyobb örömére. A kutyatestvérek és barátaik kedves, mesebeli világa könnyen belopja magát a gyerekek és a szülők szívébe is.

Bánfalvi Ildi mesekönyve, a Hókifli most karácsonyi akcióban 3490 forint helyett csak 2790 forint, valamint a postai szállítás is ingyenes! Megrendelés a Mesekonyha.hu-n keresztül.

A kutyatestvérek nem csak hókiflit tudnak ám sütni! Kalandjaik a tavasz érkezésével folytatódnak, ezért érdemes feliratkozni a Mesekonyha Facebook oldalára és Instagram csatornájára is!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.