Tökéletes ajándék karácsonyra: Mesekonyha – Hókifli

Pajkos és Tréfa, a kutyatestvérek kalandjai a legkisebbeket vezetik be a sütés-főzés örömteli világába, ahol nincsenek megoldhatatlan problémák, és a végén finomság kerül az asztalra, mindenki legnagyobb örömére. (x)

A gyerekeknek is van helye a konyhában, és a legtöbbször csak egy kicsit kell nekik segíteni, hogy el tudják végezni a rájuk bízott fontos feladatot, és végül büszkén, önbizalommal telve nézzenek rá a közösen elkészített ételekre.

Pajkos és Tréfa testvérek. Kutyatestvérek. A Dunakanyarban laknak gazdájuknál, a Nagypocakos Embernél, akinek boldogan őrzik a házát. Sok-sok élményben van részük, mindennapjaik boldogan telnek, barátaikkal közösen élik meg nem mindennapi kalandjaikat. Egy nap épp őszbúcsúztató ünnepségre készülnek, amikor egy uzsonnázó vaddisznócsaládba botlanak az útjuk során…

Pajkos és Tréfa kalandjai a legkisebbeket vezetik be a sütés-főzés örömteli világába, ahol nincsenek megoldhatatlan problémák, mindenkinek jut egy fontos feladat, és a végén finomság kerül az asztalra, mindenki legnagyobb örömére. A kutyatestvérek és barátaik kedves, mesebeli világa könnyen belopja magát a gyerekek és a szülők szívébe is.

Bánfalvi Ildi mesekönyve, a Hókifli most karácsonyi akcióban 3490 forint helyett csak 2790 forint, valamint a postai szállítás is ingyenes! Megrendelés a Mesekonyha.hu-n keresztül.

A kutyatestvérek nem csak hókiflit tudnak ám sütni! Kalandjaik a tavasz érkezésével folytatódnak, ezért érdemes feliratkozni a Mesekonyha Facebook oldalára és Instagram csatornájára is!

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek