Tervezz és spórolj velünk!

Ugye veled is megesett már, hogy a főzés előtti bevásárlásnál kifolyt a pénz a kezeid közül? Most megfogjuk a konyhapénzed, és segítünk spórolni, hogy tudd, mennyit költhetsz!

Tökéletesen megértjük, hogy egy háziasszonynak az egyik legnagyobb teher a kosztpénz számolgatása és kalkulálása. A számok nem a birodalmunk, a főzés a mi asztalunk. Persze csak sejtjük, hogy veled is előfordult már az a hétköznapi malőr, hogy a hétvégi ebéd hozzávalóinak bevásárlása után könnyes szemekkel néztél a pénztárcádba, mert minden vagyonod odalett. És mindez már a hónap elején?

"Hol rontottam el?" - tesszük fel gyakran a kérdést magunkban. Egy hipermarket, vagy akár egy ártatlan közérttúra beiktatása alatt sokunkkal megesik, hogy több olyan felesleges dolgot dobunk a kosarunkba, amire igazából nincs is szükségünk. Ezért jó, ha mindig pontosan összeállított bevásárlólistával indulunk beszerzőkörútunkra, hogy tudjuk, miből mennyi kell a spájzba, mennyi alapanyagot kell még vennünk, hogy olyan legyen a menü, amilyennek megterveztük.

Mégis talán a legfontosabb, hogy alaposan nézzünk bele a pénztárcánkba. Mérjük fel, hogy az adott főzésre mennyit szánunk, vagy csak egyszerűen nézzük meg, hogy a következő összegből milyen finomságot tudunk úgy kihozni, hogy ne kelljen a félretett ruhapénzhez vagy a gyerekekre szánt pénzhez hozzányúlnunk - esetleg a ház urától szép szemekkel pluszt kérnünk. Ettől próbálunk megkímélni most, hiszen a Neked kifejlesztett NoSalty költségkalkulátorral pillanatok alatt megtervezheted, hogy mennyibe fog kerülni a főzésed.

Így használd a költségkalkulátort!

Egyszerűen csak válaszd ki, mit ennél/ettél ebédre vagy vacsorára, és a költségkalkulátor megmutatja, mennyibe kerülnek a kiválasztott fogások. Segítünk spórolni!

Mit kell tenned?

1. Első lépésként a legördülő listák segítségével válaszd ki az étel kategóriáját, alatta pedig az ételt.

2. Add meg az elfogyasztott mennyiséget, és kattints az "OK" gombra.

3. Egy fogásból és kategóriából több ételt is kiválaszthatsz, csak ismételd az 1. és 2. pontokat.

4. A fogások alatt máris megláthatod az általad kiválasztott ételek árát.

5. Ha megadtál minden ételt és mennyiséget, a kalkulátor azonnal megmutatja neked az elfogyasztott vagy tervezett menü összköltségét.

Ha másik ételt szeretnél az adott fogásnál megadni vagy más mennyiséget, akkor az "X"-re kattintva tudod a felsorolásból törölni.

Ha ugyanannak az ételnek a mennyiségét szeretnéd megváltoztatni, válaszd ki újra a legördülő menüből, állítsd be újra a mennyiséget, ezzel automatikusan felülírhatod a korábban beállított mennyiséget.

És ez még nem minden!

A kiválasztott főfogáshoz recepteket is ajánlunk neked, hogy kedved szerint böngészhess a legolcsóbb receptek között!

Nincs más hátra, próbáld ki, és spórolj velünk!

Kattints!

Ismerd meg, és próbáld ki további hasznos szűrőinket és kalkulátorainkat, amik nagy segítségedre lesznek a hétköznapokban!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!