Tengernyi nyeremény a Campinggel

A Camping sajt az idei évben is nagyszabású, országos nyereményjátékot szervez hűséges vásárlóinak és új fogyasztóinak egyaránt. (x)

2014. október 1. és november 30. között aki egyszerre két darab bármilyen Camping sajtot vásárol, és feltölti vásárlásának adatait a "sajttenger" oldalára, garantált kedvezményes kupont tölthet le, illetve megnyerheti a napi és heti nyeremények egyikét. Naponta 3 db összecsukható bevásárlókosár, hetente pedig egy Apple iPad mini kerül kisorsolásra. A napi és heti nyertesek kiválasztása úgynevezett "nyerő perces" sorsolással történik. Aki két vásárlás adatait tölti fel, az a fődíj sorsolásán is részt vesz. A főnyeremény 1.000.000 Ft bankkártyán!

A közkedvelt márka ebben az évben tovább bővítette kínálatát: új, kiváló minőségű tégelyes Camping sajtkrémek kerültek a polcokra 125 és 200g-os kiszerelésben. A modern, elegáns csomagolás könnyedén visszazárható, így a hétköznapokban is praktikusan használható.Az új, tégelyes sajtkrémek a népszerű Natúr, Füstölt sajtos, Zöldfűszeres és Laktózmentes változatban kaphatóak, ez utóbbi azok örömére, akik laktózérzékenységgel küzdenek. Ez a sajtkrémcsalád széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően minden generáció kedvence lehet.

A Camping sajt természetesen emellett örökké hűséges marad múltjához, gyermek- és fiatalkorunk élményeihez, így a boltokban továbbra is kaphatóak a Camping termékek a klasszikus tömlős, kördobozos és lapkasajt változatban, számos hagyományos és különleges ízesítésben. (x)

További információért a Camping sajt nyereményjátékáról kattints ide!

Címlapról ajánljuk

További cikkek