Lépj be a jövő konyhájába!

A számtalan innováció és az okos megoldások mind azért születnek, hogy könnyítsék a mindennapjainkat, és hozzásegítsenek az egészséges életstílus kialakításához. Hogyan? (x)

A szlovén Gorenje mérnökei például táplálkozási szakemberekkel dolgoznak együtt, és folyamatosan felhasználói véleményeket gyűjtenek, amelyeket közel 60 éves tapasztalattal és kísérletezéssel vegyítve praktikus főzési-sütési programokká alakítanak át. Ennek eredményeként sütőik és beépíthető termékeik valós igényeken alapuló, felhasználóbarát funkciókkal rendelkeznek, melyekkel az ételkészítés tényleg kényelmes, praktikus és egészséges.

Mi a titkos recept? Nem kell többé a szakácskönyvet lapozgatnod, hiszen a HomeChef forradalmian új megoldása ötvözi a tapasztalt szakácsok tudását egy rendkívül felhasználóbarát beépített alkalmazásban.

Tapasztalatot igénylő finomságok - mostantól egyszerűbben elkészítheted őket!

Ezeket olvastad már?

Az idő és a hőmérséklet beállítása mellett a sütő színes érintőkijelzőjén közel 80 előre beprogramozott fényképes recept (programbeállítás) között böngészhetsz, valamint személyre is szabhatod, bővítheted saját kedvenceiddel. A sütési-főzési programokon túl egyes továbbfejlesztett modelljeik (gőzpároló, gőzrásegítéses sütő és más Superior modellek) például olyan speciális megoldásokat is felkínálnak, mint a házijoghurt-készítés, gyümölcsaszalás vagy az egyre népszerűbb sous-vide technika, a vákuumtasakba zárt ételek lassú, alacsony hőmérsékleten való főzésének módszere.

Tervezőmérnökeik arról is gondoskodnak, hogy elkészült ételeid minél inkább megtartsák eredeti állagukat, színüket, ízüket, és minél több vitamin és ásványi anyag maradjon bennük, hiszen ételeink és életmódunk alapvetően befolyásolják életminőségünket is.

Íme egy hű szolgáló és egyben igazi konyhai asszisztens, amelyre a Gorenje most 3+1 év garanciát kínál! (x)

Keress most új sütőket a Gorenje oldalán!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?