Te tudod, milyen a jó lángos?

Indul a verseny, a Vénusz újra keresi Magyarország legjobb lángosozóját. Szavazz te is a kedvencedre!

A klasszikus és egyben örök kedvenc strandkaják sorában a lángosnak egy ideje bérelt helye van. A csábításnak nehéz ellenállni, főleg miután megéreztük a forró, frissen sütött lángos illatát, és ma már elég széles a választék a különféle töltött tésztáktól kezdve az édes találmányokig. A feltét ízlés dolga, de hogy milyen alapanyagokból készült az alap tészta, az korántsem mindegy.

Hiába egy közkedvelt magyar specialitás, mégis rengeteg rossz lángost lehet kóstolni: keményre sült, olajtól átitatott vagy éppen tömör, keletlen tésztásat. Éppen ezért – immár harmadik alkalommal – a Vénusz útjára indította a Lángos Voksot, amelyben Magyarország kedvenc lángosozóját keresik. Csak néhány kattintás, és máris szavazhatunk a szerintünk legjobbnak ítélt büfére, vagy éppen benevezhetjük azt.

A verseny végén a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó elnyeri a megtisztelő Vénusz kedvenc lángosozója 2014 címet, mely a büszkeségen túl 1000 liter Vénusz napraforgó-étolajat is jelent. És ha nyár, akkor strand, ha strand, akkor Balaton! Nem véletlen, hogy idén is lesz egy balatoni különdíj, akiket szintén ellátnak egy jókora adag olajjal az idei szezonra.

Persze szavazni is megéri, hiszen a verseny végén a Vénusz az érvényes szavazatot leadók között öt darab magasított falú sütőedényt sorsol ki.

A Lángos Voks verseny 2014. augusztus 17-ig tart.

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek