Te megkóstolnád a kutyakaját?

Ezek a gyerekek és felnőttek megették - igaz, nem tudtak róla. Nézd meg a reakciójukat!

Egy amerikai állateledelgyártó cég annyira biztos termékük magas minőségében, hogy biztosra vették, megfelelően tálalva még az embereknek sem tűnne fel, hogy kutyáknak szánt eledelt esznek. Ennek bizonyítására meghívtak magukhoz felnőtteket és gyerekeket, és megkérték őket, hogy kóstoljanak meg három különböző fogást - egy húsgombócos spagettit, egy délnyugati tacót, és egy baconös hamburgert. Az önként vállalkozók csak azt nem tudták, hogy a fogásokban lévő hús mind a gyártó terméke, vagyis kutyaeledel. Nézzük a reakciókat!

A szakács azon kívül, hogy megfelelő formára igazította az állateledelt, trendi alapanyagokkal is kiegészítette, és a tálalás sem hagyott semmi kívánnivalót maga után.

A vendégek egybehangzóan azt állították, hogy az ételnek jó illata van, és nagyon étvágygerjesztően néz ki. A felnőttek és a gyerekek között is van, akinek nagyon ízlett az étel - a copfos kislányban egy ételkritikus veszett el, nem csak azt mondja, hogy az étel finom, de azt is, hogy a benne lévő fűszerektől igazi trópusi hangulata lett. Az egyetlen nem pozitív kritika a kicsit testes Elvis-hasonmástól érkezett, szerinte ugyanis a húsgombócok a spagettin kissé lazák, és nem elég fűszeresek.

Mikor megmutatják nekik, hogy valójában kutyaeledelből készült az ebédjük, nem keserednek el túlságosan, senki nem háborodik fel, sőt, a kockás inges kisfiú a kapott információ ellenére is állítja, hogy ez élete legjobb hamburgere, és vidáman be is fejezi azt, sőt még a repetát sem bánná.

Hogy az étel tényleg annyira finom volt-, hogy az alanyok nem jöttek rá, hogy valójában mit esznek, esetleg annyira rossz minőségű ételt fogyasztanak a mindennapokban, hogy ez már fel sem tűnik, netán csak nem akartak udvariatlanok lenni - ez soha nem fog kiderülni. Bár az egyik úr megjegyzi, hogy neki eszébe jutott róla a kutyakaja, de nem mert szólni, nehogy azt higgyék a többiek, ő ilyenekkel él...

Nem mondjuk, hogy kóstoljátok meg, de a véleményetekre kíváncsiak vagyunk - vajon lehet állateledelből finom ételt főzni?

Ez is érdekelhet!

Gyerekek reggelije a világ különböző pontjain

(via Mashable)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek