Szuperhősök a konyhában - Bruce Lee mindent visz

A szuperhősökért minden gyerek rajong kiskorában, sokunk viszont még felnőtt fejjel is megőrül értük - és persze mindenkinek megvan a maga abszolút kedvence.

Bruce Lee a konyhában

Fontosak számunkra és felnézünk rájuk, hiszen szuperképességüknek hála, minden reménytelen helyzetben ott teremnek. Mindig velünk vannak, és segítenek, ha baj van - még ha nem is életnagyságban.

A napokban felkerült a Tumblr-re egy fotósorozat, amelyben Pókembertől Schwarzeneggerig, Bruce Lee-n át Hulk-ig minden szuperhőssel találkozhatunk - kicsiben. A képeken ugyanis a hősök kicsinyített másai szerepelnek különböző mókás szituációkban.

Hulk néha elbánik velünk, de csak szeretetből

Segítenek neked a konyhában reggelit készíteni, bekenik a hátad naptejjel, hogy óvják bőrödet, szórakoztatnak, és akár buliznak is veled!

Schwarzenegger sosem hagy magadra - még egy bárban sem

Szerintünk Bruce Lee az, aki mindent visz - kibontja nekünk a tejet, feldarabolja a gyümölcsöket, és akár egy tál müzlit is elkészít!

Bruce Lee felszeleteli neked még az ananászt is

Amint az ábra is mutatja, simán lerúgja nekünk a tejesdobozt, ha kötekszik, de láss csodát, ugyanazzal a mozdulattal ki is nyitja nekünk! Már ihatjuk is.

Bruce Lee és a frissen bontott tej

Pikk-pakk elkészíti neked a reggelit!

Kész is a reggeli!

További képeket a szuperhősökről itt találtok!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek