Szuperhősök a konyhában - Bruce Lee mindent visz

A szuperhősökért minden gyerek rajong kiskorában, sokunk viszont még felnőtt fejjel is megőrül értük - és persze mindenkinek megvan a maga abszolút kedvence.

Bruce Lee a konyhában

Fontosak számunkra és felnézünk rájuk, hiszen szuperképességüknek hála, minden reménytelen helyzetben ott teremnek. Mindig velünk vannak, és segítenek, ha baj van - még ha nem is életnagyságban.

A napokban felkerült a Tumblr-re egy fotósorozat, amelyben Pókembertől Schwarzeneggerig, Bruce Lee-n át Hulk-ig minden szuperhőssel találkozhatunk - kicsiben. A képeken ugyanis a hősök kicsinyített másai szerepelnek különböző mókás szituációkban.

Hulk néha elbánik velünk, de csak szeretetből

Segítenek neked a konyhában reggelit készíteni, bekenik a hátad naptejjel, hogy óvják bőrödet, szórakoztatnak, és akár buliznak is veled!

Schwarzenegger sosem hagy magadra - még egy bárban sem

Szerintünk Bruce Lee az, aki mindent visz - kibontja nekünk a tejet, feldarabolja a gyümölcsöket, és akár egy tál müzlit is elkészít!

Bruce Lee felszeleteli neked még az ananászt is

Amint az ábra is mutatja, simán lerúgja nekünk a tejesdobozt, ha kötekszik, de láss csodát, ugyanazzal a mozdulattal ki is nyitja nekünk! Már ihatjuk is.

Bruce Lee és a frissen bontott tej

Pikk-pakk elkészíti neked a reggelit!

Kész is a reggeli!

További képeket a szuperhősökről itt találtok!

Címlapról ajánljuk

További cikkek