Szerelem 3D-ben

Február 14-én ünnepeljük Szent Bálint napját, aki az epilepsziások és lelki betegek mellett a szerelmesek védőszentje is - ilyenkor a legtöbb pár megajándékozza egymást.

3D-s csokoládé szív recept

Magyarországra a '90-es években szivárgott be ez az ünnep. Sokan csak marketingfogásnak tartják, mely legfőképp a virágosoknak, illetve a csoki- és egyéb ajándékboltoknak kedvez. Persze nem kötelező tartani a Valentin-napot. Fel lehet háborodni, hogy megint egy hülye ünnep, amit átvettünk Amerikától, de tényleg ekkora marhaság lenne megajándékozni szerelmünket? A legfőbb ellenvetés általában az, hogy ha valaki fontos nekünk, akkor ne csak évi egy nap mutassuk ki. De ezen lépjünk túl, tegyük, ami és amikor jólesik - mi mindenesetre úgy döntöttünk, készítünk egy kis meglepetést annak, aki igazán fontos nekünk.

Nem kell nagy dolgokra gondolni, ez lehet pár kedves szó, egy ágyba hozott reggeli, egy szál virág vagy egy doboznyi bonbon, és persze saját kezűleg gyártott ajándékok is.

Amivel mindig biztosra mehetünk, az a csoki. Na jó, kivéve annál a valószínűleg igen kevés egyénnél, aki nem szereti a csokoládét - de ez azért elég ritka. És hogy ne csak úgy belenyomjuk valakinek a kezébe a bolti csokit, érdemes egy kis munkát belefektetni ebbe a meglepetésbe. Biztosan nagyobb lesz az öröm.

3D szív

A NoSalty webshopban van egy szuper csokiforma, amellyel szív alakúra önthetjük a csokoládét, és ha ez még nem lenne elég, össze is illeszthetjük a szíveket úgy, hogy egy szuper 3D-s formát kapjunk belőlük. Nagyon egyszerű, és elég látványos harapnivaló válhat belőle. Mit tettünk vele egy próbát - a receptért kattintsatok a képre!

3D-s csokoládé szív recept

Érdemes kétféle csokoládéval dolgozni, mert annál látványosabb lesz a végeredmény. Ha pedig még egy kis csavart vinnénk bele, keverjünk a csokoládéba különböző magokat vagy ehető virágszirmokat. Jöhet a mák, a szezámmag és a rózsaszirom, vagy ami épp a kezünk ügyébe kerül. Ami fontos, hogy minél kisebb magokkal szórjuk meg, mert így könnyebb vele bánni!

3D szilikon szív csokiformával akár minden nap kifejezhető a szerelmünk! Ezzel a formával 3 db szívecske készíthető. A rugalmas, tapadásmentes platinum szilikonnak köszönhetően a csokoládé könnyen elválik a formától, a végeredmény pedig tökéletes lesz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?