Sült spárgás és tojásos panini – a legfullosabb szendvics

Füstölt sonka, tojás, mozzarella és spárga, ezek a finomságok mind benne vannak ebben a csodás szendvicsben. Nézzétek, hogyan készítettük el! (x)

Először a spárgát pirítjuk, aztán ugyanabban a serpenyőben a tojást sütjük. A félbevágott bagettben első préselésű Vénusz natúr kenőmargarinnal ágyazunk meg a füstölt sonkára tálalt, rántottára halmozott spárgának és a szeletelt mozzarellának. Ennél kiadósabb és látványosabb szendvicset nehéz elképzelni. De ne is képzelegj, ha már úgyis van minden alapanyagod otthon húsvétkor, készítsd el, vagy maradékmentő receptnek sem semmi!A receptet itt találod!

Nézd meg a receptvideónkat itt:

Keress még több margarint a Vénusz kínálatában itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...