Sörkocsma lesz a Gellért szállóból!

A nagy múltra visszatekintő Danubius Hotel Gellért a hét végén az ország legnagyobb sörkocsmájává avanzsál! Ha szereted a jó söröket és a finom falatokat, ott a helyed!

A Danubius Hotel Gellért a korábban megszokott decens borvacsorák helyett ezúttal sajátos „Kocsmavacsorákkal” készül – pénteken és szombaton – a Hotel Gellért az első téli Sefőző Indoor Sörfesztiválra, ahol Európa legjobb sörmanufaktúrái verik csapra főzdéjük javát. A sörkészítők mellett, a sörforradalom legnagyobb összefogásával a Gellért Söröző meghívására Budapest legmenőbb sörkocsmái egyszerre prezentálják magukat, és hozzák a legnépszerűbb fogásaikat is. Itt lesz az Élesztő, az Importer, a Léhűtő és a Marionett, s a fantasztikus fogásokat a Butcher’s Kitchen séfje, Csonka Zsolt és a Gellért Söröző séfje, Frideczky András közösen készítik el.

Az estéhez a söröket Pandula Richárd, az Élesztő üzletvezetője és a Brewdapest Brewers egyik tagja válogatta. Az ételsorban pedig lesz házi csirkemájas
 lencsesaláta, savanyú malacragu leves, enyhén füstölt makréla, “Pastrami”
melegen füstölt marhahússal, valamint mogyórós sörpite
 mogyorómousse-szal és fekete sörhabbal - mindez a Bigfoot Sörfőzde, az Élesztő Sörműhely, a Crate Brewery London, illetve a Brewapest Brewers nedűivel öblítve.

Az ízlelőbimbók ingerlése mellett sörtörténeti kurzus is habosítja a programot: Katona Csaba (sör)történész moderálja majd az esteket. S ha csak ennyi lenne a program, már sok lenne, de nem. Bemutatkozik ugyanis az ország legjobb sörcsapolója, egy ifjú hölgy, Horváth Eszter is.

A kocsmavacsora ára 9.900 Ft, benne egy 5-fogásos ételsor, egy jegy a Serfőző Indoor Sörfesztiválra, valamint egy logózott söröskorsó, egy alkalommal feltöltve ingyen sörrel.

Még több információt a fesztiválról itt találtok >>

Legújabb receptek

Brokkolis gulyás sertésoldalasból

Nekem van egy olyan keverékem készítve, hogy oregano, kakukkfű, bazsalikom és ezt sok ételbe szoktam tenni, hisz a fűszerek adják az ételek ízét!!!! Imádjuk a gulyáslevest is, főleg, ...

Címlapról ajánljuk

„Életminőségünk romlásának okai 80%-ban a bélben keresendők" – Interjú Dr....

Negyvennapos nagyböjt, időszakos böjt, étkezési ablakok, diéták, a különböző életmód-programoknak se szeri se száma, az ember hirtelen azt sem tudja, melyikhez kapjon közülük. Dr. Schwab Richárd gasztroenterológus [SR] és Hadnagy Viktória dietetikus [HV] a Nosaltynak adott interjúban segít, hogy kicsit tisztábban lássunk, de elmondják azt is, tudatosabbak lettünk-e az étkezésünket, életmódunkat illetően, és hogy miért problémás, ha minden bajra gyógyszeres megoldást keresünk.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...